24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

ITB China dadi tuan rumah klumpukan industri offline minangka ganti Edisi Khusus

ITB China bakal dadi tuan rumah pakumpulan industri offline ing wulan Juni minangka Edisi Khusus
ITB China bakal dadi tuan rumah pakumpulan industri offline ing wulan Juni minangka Edisi Khusus
ditulis dening Harry Johnson

Pengumpulan industri bakal dadi acara jejaring khusus undhangan kanggo para profesional industri ing China kanggo ngganti update lan pemahaman babagan masa depan pasar perjalanan Tiongkok

Print Friendly, PDF & Email
  • ITB China Edisi Khusus ora bakal kedadeyan kaya sing direncanakake wulan Mei
  • Pangowahan amarga ana watesan matesi salib-wates amarga pandemi COVID-19 sing isih ana
  • ITB China 2021 ing Shanghai, 24 - 26 November, ing jalur kanthi konsep hibrida anyar

Penyelenggara ITB China ngumumake bakal dadi tuan rumah pertemuan industri offline ing pungkasan wulan Juni minangka ganti acara perdagangan Edisi Khusus ITB China sing asline dijadwalake ing Beijing wiwit 7-8 Mei. Pengumpulan industri kasebut bakal dadi acara jejaring khusus undhangan kanggo para profesional industri ing China kanggo ngganti update lan pemahaman babagan masa depan pasar perjalanan Tiongkok.

ITB China Edisi Khusus wis dirancang ing pungkasan taun pungkasan minangka acara komplementer kanggo ITB China 2021 ing wulan November lan dadi pusat industri pertukaran informasi lan komersial menyang pamulihan bertahap pasar perjalanan internasional China.

Kanthi watesan perjalanan lintas batas sing tetep ana ing Tiongkok, prospek lelungan internasional menyang lan China ora bisa diprediksi saiki, mula manawa agensi lelungan Tiongkok durung siyap nerusake kegiyatan bisnis rutin babagan tuku. , kemasan lan promosi produk lelungan internasional.

"Nggambarake kahanan pasar saiki, acara sing fokus ing perdagangan - ITB Edisi Khusus China - ora bisa ngrampungake fungsine sing dituju lan saengga ora bisa memenuhi standar nilai bisnis sing wis diwenehake ITB China kanggo mitra lan pelanggan," ujare Pak. David Axiotis, General Manager ITB China. "Nanging, kepinginan industri kasebut supaya tetep bisa dihubungi terus ora mandheg, lan iku sejatine sing bakal kita lakoni ing paruh pertama taun 2021 kanthi menehi kesempatan jaringan murni kanggo ketemu langsung. Sanalika, didhukung karo antisipasi diterusake maneh lelungan lintas wates Tionghoa sing dituduhake dening kabeh mitra, kita bakal maju ing ITB China ing wulan November kanthi solusi inovatif kanggo para peserta pameran, pembeli lan mitra supaya bisa nyambung lan ketemu karo siji liyane, mbantu dheweke mbentuk lanskap bisnis anyar ing pasar perjalanan Tiongkok. "

ITB China edhisi kaping papat, pameran perdagangan plancongan eksklusif B2B paling gedhe ing China, lan Konferensi ITB China sing ana ing Shanghai bakal ditindakake ing tanggal 24 - 26 November 2021 kanthi konsep hibrida lengkap sing bakal ngidini para peserta pameran - ora preduli dununge - kanggo ketemu karo pembeli top China.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.