Dina Kuhio Day nggawe Otoritas Pariwisata Hawaii lali nambah COVID-19

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Dina Kuhio Day nggawe Otoritas Pariwisata Hawaii lali nambah COVID-19

Negara Bagian AS ing Hawaii gumantung karo industri pariwisata lan pariwisata. Pendatang pariwisata kanthi tenang mundhak ing wulan pungkasan yen dibandhingake kapan wae ing pandemi kasebut. Apa iki bakal lestari?

Print Friendly, PDF & Email
  • Pengunjung teka Hawaii saka AS Daratan wis saya tambah akeh nganti 4 minggu kepungkur
  • Hawaii uga nyathet dina rekaman dina iki ing sawetara kasus COVID-19 anyar luwih saka sewulan
  • Pangeran Kuhio Day minangka alesan sing nyenengake para pimpinan Pariwisata ngrayakake lan tetep tenang ing kahanan sing lagi maju iki kanggo industri plancongan lan turis Hawaii, ekonomi umume, lan kahanan kesehatan.

Dina iki Pangeran Kūhiō ing Hawaii, lan pejabat Pamrentah ora kasedhiya kanggo menehi tanggepan utawa menehi komentar babagan lonjakan infeksi COVID-19 sing ngeri Aloha Negara sajrone 2 dina kepungkur. Hawaii saiki wis dadi tren kenaikan angka telu sing ana gandhengane karo nomer kedatangan pengunjung sing saya tambah saka dharatan AS sajrone sawetara minggu kepungkur. Dina iki Negara nyathet 126 kasus anyar.

Walikota Honolulu sing luwih lantang, Rick Blangiardi, ngandhani eTurboNews ing pratelan:

Oahu isih ana ing metrik Tahap 3 strategi pambukaan maneh. Kutha kasebut ngawasi kahanan saiki lan ngakoni ana peningkatan kasus COVID-19 positif sajrone minggu kepungkur ing O'ahu. Kesehatan masarakat minangka prioritas lan Kutha terus kerja sama karo Departemen Kesehatan lan ahli kesehatan Negara kanggo netepke risiko sing ana saiki lan nyetel sing diperlokake. Kita terus mbukak ekonomi kanthi aman supaya luwih akeh wong bisa kerja maneh. Komunitas uga kudu kerja sama kanggo nyegah panyebaran virus kanthi terus nganggo topeng, tetep jarak fisik lan mematuhi aturan strategi pambukaan maneh.

Kangge, siji maskapai penerbangan liyane ngumumake penerbangan domestik anyar menyang pasar tamu tambahan. Sawetara penerbangan kasebut beroperasi saka wilayah sing dianggep sekunder kanggo Hawaii, nanging pasar utama kanggo Karibia.

Ngelingi manawa kedatangan internasional saka Kanada, Jepang, Korea, Australia, Selandia Baru durung diwiwiti maneh, kenaikan bisnis domestik sing ora dikarepake ora disangka-sangka kanggo akeh.

Ing jangka cendhak, paningkatan pengunjung minangka warta apik babagan hotel, obyek wisata, restoran, toko lan sektor transportasi, nanging bisa uga dadi bencana nalika jangka panjang.

minangka Otoritas Pariwisata Hawaii ngrayakake Dina Pangeranio dina iki, ora bakal ana komentar babagan kahanan iki nganti dina Senen, Senen Paskah muga-muga. Sampeyan mung bisa ngarep-arep iki bakal dadi masalah bisu ing dina Senin, gumantung saka nomer infeksi COVID-19 sajrone rong dina mbesuk.

Sauntara kuwi, Hawaii pancen nindakake vaksinasi warga sing apik. Ing dina Senin, sapa wae sing umur 60 utawa luwih bisa ngombe vaksin kasebut, lan kabeh klompok prioritas saiki wis divaksinasi.

Napa Hawaii ngrayakake Dina Pangeran Kuhio saiki?

Print Friendly, PDF & Email