Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Pariwisata ora Bakal Langsung Mundur- UNWTO, WHO, UE gagal, nanging…

talebrifai
talebrifai
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kita kudu mbangun sistem multilateral anyar saka ngisor, bata kanthi bata. Kita kudu nggawe sistem sing ora gumantung karo prinsip duweke lan ora duwe. Plancongan yaiku nyambungake kabeh wong ing endi wae.

  1. UNWTO lan organisasi internasional liyane gagal lan pariwisata ora bakal mundur, ujare Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO
  2. Sektor lelungan, tanpa mangu, minangka salah sawijining sektor sing paling kena pengaruh amarga COVID-19. Sayange, saben pamrentah ngupayakake nindakake apa sing dianggep paling apik kanggo nglindhungi pedunung. Iki diarepake lan dingerteni.
  3. Sing dibutuhake yaiku sistem multilateral sing anyar, sistem sing luwih selaras, adil, lan padha, amarga ora penting yen sukses ing saben negara dhewe.

Dr Taleb Rifai minangka Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) rong jangka. Dina iki, Dr.Rifai nganggo akeh topi, kalebu minangka dewan lan salah sawijining pendiri Jaringan Pariwisata Dunia (WTN).

Rifai ujar: "Patang taun kepungkur, aku wis wawancara karo jaringan Workmedia Portugis Victor Jorge lan takon kepiye cara nemtokake wayahe saiki nalika semana, kalebu terorisme, BREXIT, lan pemilihan Presiden AS Donald Trump. Nalika semana, ora ana sing ngarepake krisis COVID lan pengaruhe tumrap industri pariwisata lan pariwisata. " Kaya sing diprediksi dening Rifai, setaun mengko pariwisata mundur maneh.

Rifai nerangake dina iki ing wawancara liyane karo saluran warta Portugis sing padha: "Aku yakin iki saiki dadi momen sing penting kanggo sejarah umat manungsa kabeh. Kabeh bakal ganti. Pariwisata ora bakal mundur maneh.

"Dina iki, kita ora bakal mundur, nanging kita bakal maju ing jagad anyar, norma anyar. Iki bisa uga dadi jagad sing luwih apik lan lestari.

"Mula, aku optimistis banget yen ora bakal bali ing jaman, nanging maju kanthi tuwuh sing luwih sustainable - ing endi wae.

"Sektor lelungan, tanpa mangu-mangu, minangka salah sawijining sektor sing paling kena pengaruh amarga COVID-19. Sayange, saben pamrentah ngupayakake nindakake apa sing dianggep paling apik kanggo nglindhungi pedunung. Iki diarepake lan dingerteni. Urip iku sing paling penting kuwatir. Pamrentah ngupayakake paling apik kanggo nglindhungi bangsane.

"Saben negara kudu mengkoordinasi tumindak lan prosedur karo tangga teparo. Caranya yaiku ora nindakake tugas sing sampurna dhewe. Pancen setuju babagan prosedur minimal sing diwiwiti kanthi tujuan sekitar sing bakal tekan level internasional. Terus diwaca dening ngeklik NEXT.