Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Breaking News Portugal Warta Breaking Travel Breaking News US Education Warta Pamrentah Pitakonan News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata ora Bakal Langsung Mundur- UNWTO, WHO, UE gagal, nanging…

Pilih basa sampeyan
talebrifai
talebrifai
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kita kudu mbangun sistem multilateral anyar saka ngisor, bata kanthi bata. Kita kudu nggawe sistem sing ora gumantung karo prinsip duweke lan ora duwe. Plancongan yaiku nyambungake kabeh wong ing endi wae.

Print Friendly, PDF & Email
  1. UNWTO lan organisasi internasional liyane gagal lan pariwisata ora bakal mundur, ujare Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO
  2. Sektor lelungan, tanpa mangu, minangka salah sawijining sektor sing paling kena pengaruh amarga COVID-19. Sayange, saben pamrentah ngupayakake nindakake apa sing dianggep paling apik kanggo nglindhungi pedunung. Iki diarepake lan dingerteni.
  3. Sing dibutuhake yaiku sistem multilateral sing anyar, sistem sing luwih selaras, adil, lan padha, amarga ora penting yen sukses ing saben negara dhewe.

Dr Taleb Rifai minangka Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) rong jangka. Dina iki, Dr.Rifai nganggo akeh topi, kalebu minangka dewan lan salah sawijining pendiri Jaringan Pariwisata Dunia (WTN).

Rifai ujar: "Patang taun kepungkur, aku wis wawancara karo jaringan Workmedia Portugis Victor Jorge lan takon kepiye cara nemtokake wayahe saiki nalika semana, kalebu terorisme, BREXIT, lan pemilihan Presiden AS Donald Trump. Nalika semana, ora ana sing ngarepake krisis COVID lan pengaruhe tumrap industri pariwisata lan pariwisata. " Kaya sing diprediksi dening Rifai, setaun mengko pariwisata mundur maneh.

Rifai nerangake dina iki ing wawancara liyane karo saluran warta Portugis sing padha: "Aku yakin iki saiki dadi momen sing penting kanggo sejarah umat manungsa kabeh. Kabeh bakal ganti. Pariwisata ora bakal mundur maneh.

"Dina iki, kita ora bakal mundur, nanging kita bakal maju ing jagad anyar, norma anyar. Iki bisa uga dadi jagad sing luwih apik lan lestari.

"Mula, aku optimistis banget yen ora bakal bali ing jaman, nanging maju kanthi tuwuh sing luwih sustainable - ing endi wae.

"Sektor lelungan, tanpa mangu-mangu, minangka salah sawijining sektor sing paling kena pengaruh amarga COVID-19. Sayange, saben pamrentah ngupayakake nindakake apa sing dianggep paling apik kanggo nglindhungi pedunung. Iki diarepake lan dingerteni. Urip iku sing paling penting kuwatir. Pamrentah ngupayakake paling apik kanggo nglindhungi bangsane.

"Saben negara kudu mengkoordinasi tumindak lan prosedur karo tangga teparo. Caranya yaiku ora nindakake tugas sing sampurna dhewe. Pancen setuju babagan prosedur minimal sing diwiwiti kanthi tujuan sekitar sing bakal tekan level internasional. Terus diwaca dening ngeklik NEXT.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.