24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Islandia News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Delta nawakake layanan luwih akeh menyang tujuan Eropa pertama sing mbukak kanggo wong Amerika sing divaksinasi

Delta nawakake layanan luwih akeh menyang tujuan Eropa pertama sing mbukak kanggo wong Amerika sing divaksinasi
Delta nawakake layanan luwih akeh menyang tujuan Eropa pertama sing mbukak kanggo wong Amerika sing divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Islandia minangka tujuan pertama ing Eropa sing ngidini mlebu Amerika sing divaksinasi lengkap

Print Friendly, PDF & Email
  • Delta Air Lines ngumumake sambungan sing ora mandheg saka telung pusat AS menyang lanskap sing apik banget ing Islandia
  • Layanan saben dina anyar saka Boston nganti Reykjavík diwiwiti tanggal 20 Mei
  • Minneapolis / St. Layanan Paul lan New York-JFK uga dilanjutake ing wulan Mei

Wiwit wulan Mei, para pelanggan Delta sing golek uwal global bakal nikmati sambungan nonstop saka telung hub AS menyang lanskap sing apik banget ing Islandia, sumber banyu panas sing misuwur ing saindenging jagad kaya Blue Lagoon lan ibukutha Reykjavík sing apik.

Delta Air Lines bakal ngluncurake layanan saben dina anyar saka Bandara Internasional Boston Logan (BOS) menyang Bandara Internasional Keflavík (KEF) wiwit tanggal 20 Mei - uga miwiti layanan saben dina saka Bandara Internasional John F. Kennedy (JFK) tanggal 1 Mei lan layanan saben dina saka Minneapolis-Saint Bandara Internasional Paul (MSP) tanggal 27 Mei.

Tonggak penting paling anyar ing jaringan maskapai iki mujudake pengecualian anyar Islandia kanggo wong Amerika sing divaksinasi kabeh saka larangan lelungan sing ora penting lan watesan liyane kaya uji coba lan syarat karantina - dadi tujuan rekreasi pertama ing Eropa sing gampang diakses para pelancong AS wiwit pandemi diwiwiti .

"Kita ngerti manawa para pelanggan kepengin bisa bali menyang jagad kanthi aman, kalebu njelajah salah sawijining tujuan njaba sing paling apik ing jagad," ujare Joe Esposito, SVP - Jaringan Jaringan. "Amarga kapercayan ing perjalanan saya mundhak, kita ngarepake manawa luwih akeh negara bakal terus mbukak maneh para wisatawan sing divaksinasi, sing tegese luwih akeh kesempatan kanggo nyambungake pelanggan menyang masarakat lan papan sing paling penting."

Pelanggan sing lelungan menyang Islandia kudu menehi bukti vaksinasi utawa pemulihan COVID-19 lengkap. Pelancong sing bali menyang AS isih butuh tes COVID-19 sing negatif lan bisa nemokake lokasi ing sacedhake sumber daya tes Delta kanggo lelungan internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.