Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Breaking Tanzania News Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Pengumuman Pers Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Eksekutif Dewan Pariwisata Afrika sumpah dhukungan marang Presiden Tanzania anyar HE Samia Suluhu Hassan

Pilih basa sampeyan
Eksekutif Dewan Pariwisata Afrika sumpah dhukungan marang Presiden Tanzania anyar HE Samia Suluhu Hassan
tzpr
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tanzania duwe presiden anyar, HE Samia Suluhu Hassan.
Industri pariwisata lan pariwisata duwe pangarep-arep banget amarga presiden kasebut asale saka Pulo Zanzibar, tujuan plancongan lan wisata utama kanggo Tanzania lan Afrika Wetan

Print Friendly, PDF & Email
  1. Eksekutif Dewan Pariwisata Afrika ngaturake ucapan selamat marang HE Samia Suluhu Hassan, Presiden Tanzania sing anyar
  2. Presiden ATB Alain St. Ange ndeleng presiden wanita pertama ing Afrika Wétan minangka simbol kanggo kemajuan wanita ing Afrika
  3. Presiden ATB Alain St. Ange, sing asale saka Negara Samudera Hindia Seychelles, nyathet presiden anyar kasebut asale saka Wilayah Samudera Hindia ing Zanzibar.

Ketua Eksekutif Dewan Eksekutif Dewan Pariwisata Afrika Cuthbert Ncube, Panyokong Dr. Taleb Rifai, Presiden Alain St.Ange. Anggota Dewan Dr Walter Mzembi, Zine Nkukwana, lan Juergen Steinmetz lan wakil anggota ATB ngaturake selamat kanggo Presiden Tanzania sing anyar. HE Madame Samia Suluhu Hassan.

Presiden ATB St Ange ujar: "Madame Samia Suluhu Hassan asalé saka Pulo Samodra Hindia Zanzibar. Dheweke uga Presiden wanita pertama ing Afrika Wétan lan Presiden wanita nomer sanga ing bawana.

Dewan Pariwisata Afrika ngarep-arep terus kerja bareng Tanzania nalika bawana nyiyapake pengaturan kanggo jaman pasca-Covid.

Kanggo Presiden St. Ange, aksesi iki menehi komitmen saka Perserikatan Bangsa-Bangsa uga institusi organisasi nasional lan internasional kanggo kemajuan partisipasi wanita ing proses politik lan, utamane, keterlibatane ing pemilihan.

Iki uga ngemot kesempatan nyata kanggo wanita kanggo pindhah menyang posisi kepemimpinan. Dewan Pariwisata Afrika Alain St.Ange seneng banget amarga jagad iki entuk masa depan sing berkelanjutan kanthi hak lan kesempatan sing padha kanggo kabeh.

www.africantourismboard.com

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.