24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Filipina Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Manila matesi Kedatangan penumpang maskapai internasional dadi 1,500 sawise ngrekam nomer COVID

Manila matesi Kedatangan penumpang maskapai internasional dadi 1,500 sawise ngrekam nomer COVID
mnl3
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Filipina siyap banget sawise lonjakan gedhe ing kasus COVID-19 anyar. Dikunci lan nomer kedatangan bandara diwatesi, kutha iki narik rem darurat.

Print Friendly, PDF & Email

  1. 17 Februari Manila nyathet 1,718 kasus COVID anyar, ing tanggal 28 Maret kutha kasebut padha 10,000 infeksi anyar
  2. Pejabat ing Manila ngunci ibukota Filipina
  3. Perjalanan manca saiki diwatesi nganti 1,500 wong internasional sing teka ing Bandara Internasional Manila.

Manila lan wilayah tetanggan nglaporake 10,000 kasus COVID-19 anyar lan nggawe kutha kasebut dikunci nganti Minggu Paskah.

Kajaba iku, Dewan Aeronautika Sipil wis nerbitake pedoman babagan transportasi udara sing mbatesi tekane para wisatawan internasional menyang Bandara Internasional Ninoy Aquino (NAIA) Manila nganti maksimal 1,500 penumpang saben dinane.

Nanging, iki bakal kena amandemen sing bisa ditemtokake dening Departemen Perhubungan.

Dewan kasebut ngelingake kabeh perusahaan maskapai sing beroperasi ing NAIA supaya ora ngluwihi kapasitas sing diidini, yen ora bakal dikenani pidana miturut Joint Memorandum No. 2021-01 tanggal 08 Januari 2021, sing diterbitake Otoritas Bandara Internasional Manila (MIAA), Clark International Airport Corporation (CIAC), Otoritas Penerbangan Sipil Filipina (CAAP), lan Dewan Aeronautika Sipil (CAB);

Operasi komersial domestik diidini tundhuk marang syarat utawa watesan kapasitas lan frekuensi penerbangan sing bisa ditindakake dening kabeh LGU ing sanjabane gelembung NCR +, tambah dewan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.