Breaking News Indonesia Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Editorial Warta Pamrentah News wong Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

"Sleeves Up" kanggo Mbukak maneh Pariwisata ing Bali kanthi Vaksinasi Kabeh Wong

Pilih basa sampeyan
"Sleeve Up" tegese Mbukak maneh Pariwisata ing Bali kanthi Vaksinasi Kabeh Wong
wisata pariwisata
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hotel lan pesisir kosong, pengangguran dadi pakewuh. Masarakat ing Bali lagi nandhang kasusahan. Plancongan lan Pariwisata minangka jalur urip kanggo Pulo Indonesia iki lan rencana wis diumumake, lan jembar komunitas, duwe dhukungan sing dibutuhake supaya bisa ditindakake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Industri wisata lan pariwisata sing penting wis mandheg ing Pulo Dewa.
  2. Asosiasi Hotel Bali kerja sama karo pamrentah kanggo njamin program vaksinasi gedhe kanggo para pekerja ing sektor pengunjung lan kabeh masarakat ing Bali.
  3. Sleeve Up minangka inisiatif kanggo mbukak maneh Pulo Hindu Bali menyang pengunjung maneh lan nggawe koridor pariwisata COVID-19 ing pulau kasebut.

Ing sawijining pernyataan pers, Asosiasi Hotel Bali saiki ujar manawa dheweke ndhukung kabeh program vaksinasi Pamrentah Indonesia karo Kampanye Bali Is My Life #sleeveup. The  Bali Hotels Associatiing wis nyengkuyung lan ndhukung hotel lan resort anggota sing wis mlebu dadi situs vaksinasi. 

Kita kabeh bebarengan yaiku pesen sing terus dikepengini.

Kampanye paling anyar iki diarani "Sleeve Up." Minangka inisiatif ing saindenging komunitas kanggo nyengkuyung kabeh wong supaya divaksinasi. Simona Chimenti, Direktur Hubungan Pemasaran lan Hubungan Media BHA ujar manawa "Kita terus ndhukung rencana Pamrentah Nasional lan Daerah kanggo nggayuh target vaksinasi. Gubernur Bali lan pamrentah ngarahake vaksin paling ora 2.8 yuta wong sajrone 100 dina, amarga pejabat ngupayakake paling ora 70 persen populasi provinsi kasebut kanggo entuk kakebalan. Udakara 140,000 wong saiki divaksinasi, miturut data pamrentah provinsi, luwih saka 44,000 wong sing nampa loro dosis sing dibutuhake wiwit provinsi kasebut wiwit divaksinasi wong ing pertengahan Januari. 

Program vaksinasi massal sing nargetake masarakat ing Ubud, Nusa Dua, lan Sanur minangka bagean saka persiyapan potensi provinsi kasebut dibukak maneh kanggo turis asing ing pertengahan taun iki. 

Madeg telung zona ijo kasebut minangka salah sawijining upaya kanggo mbukak pariwisata Bali.

Pejabat Indonesia uga ngusulake "pengaturan koridor perjalanan" karo sawetara negara, sing dianggep sukses ngemot panyebaran virus corona, duwe tingkat vaksinasi sing dhuwur, lan bisa menehi keuntungan timbal balik. eTurboNews bubar diarani InMenteri Pariwisata lan Ekonomi Kreatif doni Sandiaga Uno minangka menteri sosial sing paling akeh.

Uno sadurunge ujar - menehi conto negara kayata Walanda, China, Uni Emirat Arab (UEA), lan Singapura.

Wong Bali ngerti manawa divaksinasi minangka bagean penting liyane sing dibutuhake ing protokol CHSE kesehatan lan safety anyar.

Kita terus nyengkuyung hotel anggota Asosiasi Hotel Bali kanggo ndhukung vaksinasi kasebut minangka bagean saka komprehensif 'Nindakake kabeh!' pendekatan.

Hotel lan resort anggota Asosiasi Hotel Bali njamin keamanan lan kesejahteraan para tamu, mitra lan staf sing dadi prioritas utama. Kayane, hotel lan resort anggota kita ngetrapake protokol kesehatan lan safety kaya sing diprentahake pamrentah lan organisasi resmi ing saindenging jagad. Iki kalebu;

-Vaksinasi
-Kanggo masker mandatory kajaba dijaga lan ngombe lan jarak fisik 1.5 meter dijaga
- Suhu mriksa
- Wasuh asta sampeyan
- Registrasi kanthi prosedur nelusuri kontak pemerintah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.