24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways ngembangake jaringan menyang luwih saka 140 tujuan musim panas iki

Qatar Airways kanggo nggedhekake jaringan menyang luwih saka 140 tujuan musim panas iki
Qatar Airways ngembangake jaringan menyang luwih saka 140 tujuan musim panas iki
ditulis dening Harry Johnson

Qatar Airways tetep dadi maskapai paling gedhe ing donya dening ASK, sing nyedhiyakake penerbangan paling akeh menyang tujuan internasional

Print Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways bakal ngoperasikake luwih saka 1,200 frekuensi minggon ing 23 tujuan ing Afrika, 14 ing Amerika, 43 ing Asia-Pasifik, 43 ing Eropa lan 19 ing Timur Tengah
  • Qatar Airways nawakake pilihan lelungan sing luwih fleksibel liwat Bandara Internasional Hamad
  • Amarga ora nate mandheg mabur ing saindhenging pandemi kasebut, maskapai kasebut tetep dadi salah sawijining maskapai penerbangan utama kanggo keamanan lan inovasi

Qatar Airways seneng ngumumake jadwal musim panas, tetep dadi operator internasional utama sing nyedhiyakake konektivitas global sing bisa dipercaya. Amarga ora nate mandheg mabur ing saindhenging pandemi kasebut, maskapai kasebut wis kerja kanthi tenanan dadi maskapai penerbangan terkemuka kanggo keamanan, inovasi lan pengalaman pelanggan. Ing puncak Musim Panas IATA, maskapai nasional Negara Bagian Qatar berencana ngoperasikake luwih saka 1,200 penerbangan mingguan menyang luwih saka 140 tujuan.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Kita bangga bisa ngasilake penerbangan internasional, ngetrapake standar keamanan bio lan kebersihan sing paling dhuwur lan investasi ing inovasi paling anyar kanggo nyederhanakake lelungan lan mulihake kapercayan penumpang sajrone periode sing paling tantangan ing sejarah penerbangan.

"Ora nate mandheg mabur ing saindhenging pandemi iki, kita nggunakake pengalaman sing ora ana tandhingane lan armada modern, hemat bahan bakar kanggo ngoperasikake jaringan sing berkelanjutan lan dipercaya para penumpang, mitra dagang lan pelanggan korporat bisa dipercaya. Kita uga terus nawakake jaringan internasional paling gedhe, kalebu ngluncurake pitung tujuan anyar, kanggo nyedhiyakake konektivitas sing dibutuhake para penumpang lan pelanggan muatan.

"Nalika peluncuran vaksin global wiwit saya maju, kita ngarep-arep bakal gampang mundur sawetara larangan mlebu ing taun 2021 lan nampani jutaan penumpang ing maskapai sing paling apik ing Dunia."

Kargo Qatar Airways duwe peran penting kanggo njaga jadwal sing bisa dipercaya ing jaringan tujuan. Wiwit serangan pandemi, Qatar Airways wis mbantu ngeterake luwih saka 500,000 ton pasokan medis lan ngirim luwih saka 15,000,000 dosis vaksin COVID-19 menyang luwih saka 20 negara. Operator kargo kasebut terus fokus kanggo ndhukung bisnis para pelanggan lan ngaktifake perdagangan global, nalika ndhukung wilayah sing kena pengaruh ing saindenging jagad.

Qatar Airways terus nggedhekake jaringan tujuan, nawakake luwih akeh penerbangan menyang tujuan internasional tinimbang maskapai liyane. Ing tengah musim panas 2021, rencana Qatar Airways mbangun maneh jaringan menyang luwih saka 140 tujuan kalebu 23 ing Afrika, 14 ing Amerika, 43 ing Asia-Pasifik, 43 ing Eropa lan 19 ing Timur Tengah. Akeh kutha bakal dilayani kanthi jadwal sing kuwat kanthi frekuensi saben dina utawa luwih.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.