Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Kabar Olahraga Mexico Breaking News News wong Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bebener ing Meksiko nalika COVID-19 tiwas angel ditelan

Bebener ing Meksiko COVID-19 tiwas angel ditelan
Covid
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Saka nomer 17 nganti nomer 2 ing jagad iki. Iki minangka statistik sing mlumpat kanggo nganalisa jumlah wong sing tiwas ing COVID-19 ing Meksiko.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Negara Meksiko paling nomer loro sing tilar donya ing pati COVID-19 lan San Marino, AS nomer 15
  2. Tes sing kurang nyumbang kanggo statistik COVID-198 sing salah ing Meksiko
  3. Januari minangka wulan paling ala ing Pandemi kanggo Meksiko

Saiki jumlah kematian ing Meksiko kacarita dadi 201,623. Nanging Pamrentah Federal Meksiko ngakoni manawa iki adoh saka bebener. Angka kasebut saiki kira-kira ngluwihi 321,000 wong sing mati ing Meksiko.

Yen diitung ana gandhengane karo 1 yuta pedunung, jumlah Meksiko ana 1,552 wong sing mati saben yuta lan angka-angka kasebut bakal ndadekake Meksiko dadi 2,471 saben yuta.

Nomer lawas nggawe Meksiko ing posisi 17 ing saindenging jagad. USA nomer 14
Nomer sing disetel anyar ndadekake Meksiko dadi titik 2 ing saindenging jagad. Mung San Marino kanthi 2791 sing tiwas maneh amarga COVID-19 gegayutan karo populasi. Gibraltar padha karo Meksiko.

Ndadekake Meksiko minangka negara paling gedhe paling mateni ing saindenging jagad, nganggep San Marino mung duwe 33,894 warga dibandhingake karo 129,031,687 ing Meksiko.

Antarane Meksiko Republik Ceko, Hongaria, Montenegro, Belgia, Bosnia & Herzegovina, Slovenia, Bulgaria, UK, Italia, Makedonia Utara, Slowakia luwih elek tinimbang Amerika Serikat ing posisi nomer 15 ing saindenging jagad.

Korban tewas resmi Meksiko wis wiwit wiwit dianggep akeh banget amarga tingkat pengujian sing sithik banget lan amarga akeh wong sing tilar donya ing omah nalika pandemi kasebut tanpa dites kanggo Covid-19.

Akibate, analisis data kematian sing akeh lan sertifikat mati minangka siji-sijine cara kanggo njupuk gambaran sing luwih jelas babagan pengaruh pandemi virus corona ing Meksiko.

Menteri Kesehatan, Sabtu, kanthi tenang nerbitake laporan kaya ngono, sing ujar manawa ana 294,287 korban jiwa sing disebabake amarga Covid-19 wiwit wiwitan pandemi nganti tanggal 14 Februari. Wiwit tanggal kasebut, korban tambahan Covid-27,416 sing dikonfirmasi tes 19 dilaporake , tegese ana paling ora 321,703 korban jiwa sing disebabake amarga penyakit kasebut.

Angka kasebut 69% luwih dhuwur tinimbang angka resmi 174,207 tiwas sing dilaporake dening Menteri Kesehatan sing padha tanggal 14 Februari.

Mexico karo nomer anyar Meksiko duwe korban tewas Covid-19 nomer loro paling dhuwur ing saindenging jagad sawise Amerika Serikat, banjur Brazil, amarga ana tokoh resmi sing dikompilasi dening Johns Hopkins University.

Laporan pamrentah uga nyritakake kepiye carane gelombang virus virus Meksiko kaping pindho bisa nyebabake. Ing pungkasan Desember, ana sekitar 220,000 korban amarga Covid-19. Angka kasebut mundhak luwih saka 74,000 ing 1 1/2 wulan pertama taun iki.

Januari minangka wulan paling ala ing pandemi iki saka kasus anyar lan pati sing meh 33,000 kasus kasebut, miturut nomer resmi. Nanging, korban tewas sing nyata ing wulan pertama taun iki umure luwih saka 50,000.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.