Asosiasi Warta Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika Warta Industri Rapat News wong tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Jamaika menang Anugrah Emas Praktik Terbaik ing New York

Jamaika menang Anugrah Emas Praktik Terbaik ing New York
Jamaika menang Anugrah Emas Praktik Terbaik ing New York
ditulis dening Harry Johnson

Fokus Penghargaan HSMAI Adrian ing taun 2020 yaiku Praktik, Inovasi lan Komunitas Paling Apik, nampilake upaya industri sing paling luar biasa

Print Friendly, PDF & Email
  • Anugrah Adrian minangka kompetisi pemasaran lelungan global paling gedhe lan paling bergengsi
  • Penghargaan kasebut mengeti tanggepan krisis komprehensif Jamaika
  • Kompetisi mesthi dadi pertunjukan lan pathokan praktik paling apik ing pemasaran hotel lan media pariwisata

The Dewan Turis Jamaika (JTB) dikenali dening Asosiasi Sales & Pemasaran Perhotelan Internasional (HSMAI) kanthi Penghargaan Emas Praktik Paling Apik kanggo keunggulan hubungan masarakat ing Komunikasi / Manajemen Krisis. Entri JTB, kanthi judhul "Komunikasi Liwat Krisis: Model Kepemimpinan Pariwisata," fokus ing respons sing tuntas lan wicaksana ing pandemi kasebut, kanthi fokus ing pemasaran inovatif lan komunikasi internasional. Fokus Anugrah HSMAI Adrian ing taun 2020 yaiku Praktik, Inovasi lan Komunitas Paling Apik, nampilake upaya industri sing paling luar biasa sing bakal nyebabake keramahan lan pariwisata.

"Minangka pakurmatan minangka upaya pemasaran lan komunikasi kita dipuji dening entitas internasional nalika kita kerja keras banget kanggo nuduhake kepemimpinan pariwisata sejati kanthi global," ujare Direktur Pariwisata Donovan White Jamaica. "Pendekatan pemasaran sing lincah lan strategis bakal tetep dadi prioritas utama kanggo JTB nalika terus ngupayakake pemulihan industri pariwisata sing kuat."

Penghargaan kasebut mengeti tanggepan krisis komprehensif Jamaika lan kemampuan kanggo narik kawigaten para wisatawan ing omah amarga penutupan wates nalika wiwitan pandemi kasebut. Strategi JTB minangka debut GEN-C, generasi sing lahir saka pengalaman bareng COVID-19 shutdowns. Diwenehake kanggo Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett, posisi global klompok wisatawan anyar minangka basis kanggo platform kepemimpinan pamikiran internasional. Penghargaan kasebut uga ngrayakake upaya luar biasa saka Jamaika kanggo nuwuhake hubungan emosional, kanthi virtual, karo budaya Jamaika kanggo wong-wong ing omah. Seri Escape digital menyang Jamaika nyorot masakan, kesehatan, lan musik liwat demo masak, kelas fitness, lan sesi DJ mingguan. Secara umum, kampanye kasebut entuk sukses kanthi kesan media ing milyaran milyaran.

Anugrah Adrian, sing disedhiyakake dening Association Sales & Marketing Association Hospitality International (HSMAI), makili kompetisi pemasaran lelungan global paling gedhe lan paling prestisius. Tuan rumah saben taun, kompetisi iki mesthi dadi showcase lan pathokan praktik paling apik ing hotel lan pemasaran lan media sing gegandhengan karo lelungan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.