IMEX: Saiki dudu wayahe bisnis tetep mandheg

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
IMEX: Saiki dudu wayahe bisnis tetep mandheg

Grup IMEX nandur modhal ing tim kanthi 9 janjian anyar nalika siyap kanggo IMEX Amerika taun iki lan IMEX Frankfurt ing taun 2022.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Mbangun luwih apik yaiku ukara sing lagi saya dirungokake ing njero industri njaba lan njaba.
  2. Ing IMEX, sawetara peran anyar digawe ing bisnis kanthi investasi signifikan ing sistem, pemasaran, lan desain.
  3. Peran anyar kasebut minangka bagean saka komitmen Grup kanggo nggawe tradeshow global lan pasar paling apik kanggo industri acara bisnis.

CEO Grup IMEX, Carina Bauer, negesake pentinge njaga investasi bisnis sajrone iklim sing nantang nalika ujar: "Mundur kanthi luwih apik minangka ukara sing kita tambah akeh ing industri acara lan njaba. Kita urip ing Grup IMEX lan nambah ketahanan kanthi investasi ing macem-macem bagean bisnis, diwiwiti karo sawetara janjian anyar sing penting lan peran anyar ing perusahaan kasebut. "

Sawetara peran anyar digawe ing bisnis kanthi investasi signifikan ing sistem, pemasaran lan desain. Gary Coombes gabung dadi Chief Information Officer. Sadurunge COO ing akuntan Crunch, Gary wis kerja ing EMAP lan ing UBM ing kana dheweke kerja ing akuisisi lan acara anyar, nyelarasake Sales lan Marketing ing EMEA. Ing peran anyar, dheweke bakal dibangun ing konsultasi sing diwenehake kanggo Grup IMEX taun kepungkur, ngatur integrasi sistem lan inisiatif data. Gary ujar: "Aku seneng banget melu IMEX ing wektu sing penting kanggo bisnis lan industri acara sing luwih akeh. Wis meh makarya ing industri, aku ora sabar ngenteni acara langsung sing ditrapake. Acara IMEX apik banget lan aku ngarep-arep bisa mbantu dheweke berkembang, terus berkembang lan sukses. ”

Tanggung jawab kanggo strategi konten lan sumber daya, pangembangan web lan proyek transformasi digital, Danielle Colyer wis diangkat dadi Kepala Konten lan Web. Mantan Kepala Konten Global ing YNV Group, Danielle duwe pengalaman ekstensif babagan pemasaran B2B lan B2C internasional, merek lan web kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman nggawe konten sing pengaruh kanggo perusahaan kalebu Digital Magazine Award lan Study Group. Danielle ujar: "Aku seneng banget gabung karo tim IMEX. Konten minangka alat sing kuat banget ing toolkit pemasaran lan prekara sing ditindakake IMEX kanthi apik. Tujuane aku kanggo ningkatake konten sing apik iki ing saindenging jagad web supaya bisa melu, nyenengake, menehi informasi - lan pungkasane, ngowahi - para pamirsa. "

Mantan Direktur Seni ing Grazia UK, Anna Gyseman gabung dadi Design Manager fokus ing desain grafis, desain digital, lan pedoman merek. Keahlian desaine bakal ditambah karo janjian Desainer Junior. Anna komentar: "Kita kabeh kepenginan jaminan saka wong sing akrab, nanging ing IMEX, kita uga ngakoni peran kita ing pamrih menyang donya anyar sing wani. Tujuanku ing taun iki yaiku nggabungake kapercayan marang merek kanthi maju kanthi cara sing seger lan inovatif - nyediakake disiplin desain klasik nalika ngupayakake nanggepi asli. "

Peran anyar liyane ing Grup IMEX kalebu Senior Sales Manager ing tim Sales, analis Data ing tim Event Tech lan analis Keuangan anyar. Tim Panuku sing Diselenggarakake bakal fokus ing hubungan klien kanthi janjian saka rong Managers Hubungan anyar lan Manajer Perjalanan.

Carina nerusake: "Peran anyar kasebut minangka bagean saka komitmen kita kanggo nggawe tradeshow global lan pasar sing paling apik kanggo industri acara bisnis - misi sing kita tunggalake. Kajaba iku, padha nglengkapi tujuane kanggo nggawe lingkungan tim sing luwih adaptif lan lincah, didhukung dening konsultan Jon Barnes sing ngomong babagan pendekatan progresif iki ing wulan Februari podcast. Gangguan taun kepungkur nyebabake anggota tim metu saka zona nyaman, asring nampilake katrampilan sing - lan dheweke malah ora ngerti yen dheweke duwe. Asile, kita mbentuk maneh unsur organisasi kanggo menehi kebebasan lan tanggung jawab luwih akeh marang wong liya, supaya bisa tuwuh, sumunar lan menehi kontribusi sing luwih gedhe. ”

"Kaya acara sing ditampilake kanggo ngrampungake kebutuhan pembeli lan pameran sing ganti, cara kerja uga adaptasi. Saiki dudu wayahe bisnis kita tetep mandheg. Kita yakin penting banget kanggo terus investasi ing bakat, budaya lan nggawe kesempatan anyar kanggo tim supaya kita tetep prigel, kreatif lan responsif marang owah-owahan ing jagad iki, ”lanjut Carina. "Iki pangowahan uga bakal mbantu nalika ngrancang luwih cepet kanggo acara langsung sabanjure - IMEX Amerika ing wulan November lan ulang taun ke-20 ing IMEX ing Frankfurt ing 2022. ”

Amerika IMEX kedadeyan tanggal 9-11 November 2021, ing omah anyar Mandalay Bay ing Las Vegas.

www.imexexhibitions.com

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email