COVID-19 bakal mengaruhi 91 yuta rencana mbuwang pengamat Paskah

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
COVID-19 bakal mengaruhi 91 yuta rencana mbuwang pengamat Paskah

Wong duwe rencana loman kanthi cek stimulus

Print Friendly, PDF & Email
  • 47% wong Amerika ujar manawa agama wis mbantu dheweke ngatasi pandemi iki
  • Umume wong Amerika 23% ngrayakake Paskah karo kanca lan kulawarga dibandhingake taun kepungkur
  • COVID-19 nggawe wong Amerika ngucapke matur nuwun banget kanggo kulawarga

Kanthi dina Minggu Paskah, asil Survei Paskah dirilis dina iki. Survei kasebut nemokake manawa COVID-19 bakal nyebabake 91 yuta rencana belanja pengamat Paskah taun iki, 47% kurang saka jumlah sing kena pengaruh taun lalu.

Kanggo ngerteni kutha-kutha endi sing janjeni paling akeh wektu telusuran ing tanggal 4 April, para ahli industri mbandhingake 100 kutha paling gedhe ing 13 metrik utama, wiwit saka permen lan toko coklat per kapita nganti pedunung Kristen kutha kasebut.

Kutha paling apik kanggo Paskah
1. Honolulu, HI 
2. Memphis, TN 
3. Omaha, NE 
4. New Orleans, LA 
5. Milwaukee, WI 
6. Kota Kansas, MO 
7. St. Louis, MO 
8. Lubbock, TX 
9. Laredo, TX 
10. Portland, UTAWA
11. Albuquerque, NM
12. Sacramento, CA
13. Madison, WI
14. St. Paulus, MN
15. Orlando, FL
16. Cincinnati, OH
17. Birmingham, AL
18. Chicago, IL
19. Nashville, TN
20. Pittsburgh, PA
 

Fakta & Statistik Paskah - Gereja, Candy & Awis

  • $ 21.6 Milyar: Total mbuwang sing gegandhengan karo Paskah samesthine ing taun 2021 ($ 180 saben wong sing ngrayakake).
     
  • $ 3 Milyar: Proyeksi Paskah mbuwang permen.
     
  • $ 49,000: Regane bunny Paskah coklat paling larang ing donya.
     
  • 78%: Nuduhake wong sing mangan kuping bunnies coklat luwih dhisik.
     
  • 60%: Nuduhake wong tuwa sing ngrencanakake ngirim kranjang Paskah menyang anake sawise dheweke pindhah.

Statistik Kunci Survei Paskah Coronavirus

  • Wong duwe rencana loman kanthi cek stimulus. 76 Yuta wong Amerika ujar manawa bakal nyumbang bagean saka pamriksan stimulus mbesuk kanggo organisasi agama.
     
  • Agama minangka sumber panglipur. 47% wong Amerika ujar manawa agama wis mbantu dheweke ngatasi pandemi iki.
     
  • Pandemi iki ndadekake kita luwih ngurmati kulawarga lan kesehatan. COVID-19 nggawe wong Amerika ngucapke matur nuwun banget kanggo kulawarga (39%), banjur kesehatan (29%) banjur kebebasan (12%).
     
  • Luwih akeh wong bisa ngrayakake kanthi nyata ing taun iki. Umume wong Amerika 23% ngrayakake Paskah karo kanca lan kulawarga dibandhingake taun kepungkur.
Print Friendly, PDF & Email