Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Warta Breaking Hong Kong Investments News Mbangun maneh tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hong Kong Airlines nyoba nyoba Travel Pass kanggo ndhukung pemulihan perjalanan

Hong Kong Airlines nyoba nyoba Travel Pass kanggo ndhukung pemulihan perjalanan
Hong Kong Airlines nyoba nyoba Travel Pass kanggo ndhukung pemulihan perjalanan
ditulis dening Harry Johnson

Travel Pass bakal menehi akses gampang menyang lelungan menyang syarat mlebu COVID-19 kanggo tujuan lan pusat uji terakreditasi nalika wis budhal

Print Friendly, PDF & Email
  • Ing sidhang iki, Hong Kong Airlines bakal kerja bareng karo IATA kanggo nyoba Lab App, modul kunci ing Travel Pass
  • Penumpang ing rute sing dipilih bakal diajak melu
  • Aplikasi kasebut uga ngidini para penumpang ngubungake asil tes COVID-19 menyang versi digital paspor sing digawe liwat aplikasi kasebut

Hong Kong Airlines bakal nyoba paspor kesehatan digital minangka bagean saka kontribusi sing ana ing operator kanggo mbukak maneh wates lan lelungan internasional kanthi aman. Dikembangake dening International Air Transport Association (IATA), organisasi perdagangan sing diakoni sacara global lan pengacara maskapai, Travel Pass bakal menehi akses gampang marang para wisatawan menyang syarat mlebu COVID-19 kanggo tujuan lan pusat pengujian terakreditasi nalika budhal. Aplikasi kasebut uga ngidini para penumpang ngubungake asil tes COVID-19 menyang versi digital paspor sing digawe liwat aplikasi kasebut.

Ing sidhang iki, Hong Kong Airlines bakal bisa digunakake karo IATA kanggo nyoba Lab App, modul kunci ing Travel Pass. Penumpang ing rute sing dipilih bakal diajak melu ndownload app luwih dhisik lan nggawe profil digital sadurunge milih panyedhiya layanan medis sing melu kanggo nyoba. Saluran sing dienkripsi sing aman banjur ngaktifake laboratorium pangguna kanggo verifikasi identitas penumpang lan langsung ngirim asil tes COVID-19, utawa bukti vaksinasi menyang piranti seluler lelungan kasebut. Iki banjur bakal dicenthang karo pendaptaran global IATA saka COVID-? 19 syarat kesehatan, sistem sing digunakake dening mayoritas maskapai lan bandara sacara global, kanggo mesthekake yen peraturan wis tundhuk, sadurunge penumpang nampa “OK to Travel”.

Direktur Pengiriman Layanan Hong Kong Airlines, Chris Birt, nggawe inisiatif digital sing berorientasi pelanggan saka IATA, sing bakal mbantu para wisatawan lan maskapai ngatur kredensial kesehatan sing bisa diverifikasi kanggo lelungan mbesuk.

"Hong Kong Airlines wis kerja keras supaya plancongan aman kanggo para pelanggan. Kita nampani kesempatan kanggo menehi masukan babagan pangembangan Travel Pass lan bakal terus ndhukung upaya IATA supaya bisa mulihake lelungan internasional. Amarga lingkungan pandemi sing saiki saya owah lan modifikasi watesan watesan dening pamrentah, Travel Pass mesthine minangka aplikasi sing paling apik kanggo para penumpang ngakses informasi lelungan sing paling dianyari, manawa padha tundhuk karo syarat entri paling anyar lan ngidini
supaya bisa ngatur dokumen kesehatan digital kanthi aman lan aman, ”ujare.

"Miwiti maneh penerbangan internasional kanthi aman wis dadi pucuking inisiatif IATA Pass. Kita bangga bisa mitra Hong Kong Airlines kanggo nyoba app lan nduduhake manawa teknologi iki kanthi aman, gampang lan efisien bisa mbantu ngatur kredensial kesehatan lelungan penumpang, "ujare Nick Careen, Wakil Presiden Senior IATA, Penumpang, Kargo, Keamanan.

Hong Kong bubar ngumumake nyuda persyaratan karantina kanggo wisatawan sing mlebu. Karantina wajib 14 dina ing hotel sing ditunjuk, diikuti seminggu pamantauan dhewe kanggo para wisatawan sing tekan saka papan sing kurang beresiko uga sing teka saka papan sing duwe resiko sedheng lan wis divaksinasi. Pamrentah uga diskusi karo 16 negara babagan ngidini para wong sing divaksinasi lelungan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.