Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pariwisata Hawaii: 82 persen pengunjung seneng lelungan kasebut

Sadurunge tekan pulau-pulau kasebut, meh kabeh responden ngerti prentah pemerintah daerah sing ana kanggo nyegah panyebaran virus kasebut

Print Friendly, PDF & Email
  • Umume pengunjung sing menehi rating perjalanan dadi "Apik banget
  • 92 persen pengunjung ujar manawa perjalanan ing Hawaii bisa uga ngluwihi utawa nggayuh kekarepan
  • 85 persen responden ujar manawa syarat tes pra-lelungan bisa ditindakake kanthi lancar

The Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) nerbitake asil panelitian khusus, sing nganakake survey saka daratan AS sing ngunjungi Hawaii wiwit tanggal 12 Februari nganti 28 Februari 2021, kanggo ngukur pengalaman karo program Plancongan Aman Hawaii lan kepuasan lelungan sakabehe. Iki kedadeyan rong wulan sawise sinau pisanan rampung. Ing panliten paling anyar iki, mayoritas pengunjung (82%) menehi rating "apik banget", lan 92 persen ujar manawa lelungan kasebut bisa uga ngluwihi apa sing dikarepake. Pitung puluh wolu persen responden ujar manawa nyaranake ngunjungi Hawaii sajrone nem wulan sabanjure, lan jumlah kasebut mundhak dadi 90 persen yen karantina ditarik.

Program Plancongan Aman ing Hawaii ngidini umume penumpang sing teka ing njaba negara lan lelungan antar negara kanggo ngatasi karantina mandiri 10 dina kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Tes Terpercaya. Tes kasebut kudu ditindakake ora luwih saka 72 jam wiwit pungkasan, lan asil negatif kudu ditampa sadurunge mangkat menyang Hawaii. Sajrone wulan Februari, County Kauai terus nyetop sawetara partisipasi ing program Safe Travels kanggo para plancongan Pasifik sing malah duwe pilihan kanggo melu program tes pra lan pasca lelungan ing properti "gelembung resor" minangka cara kanggo nyepetake wektu ing karantina.

Pengalaman tes pra-lelungan kanggo pengunjung nambah enem poin wiwit diteliti ing Desember, kanthi 85 persen responden ujar manawa persyaratan tes bisa ditindakake kanthi lancar. Antarane wong-wong sing nuduhake yen dheweke ngalami masalah karo proses tes pra-lelungan, 51 persen ujar manawa dheweke ngrasakake jendela 72 jam kanggo tes ora masuk akal, 28 persen nemoni kesulitan nemokake Mitra Pengujian Terpercaya, lan 24 persen ujar manawa biaya tes kasebut dhuwur banget.

Sadurunge tekan pulau-pulau kasebut, meh kabeh responden ngerti mandat pamrentah daerah kanggo nyegah panyebaran virus lan sawetara bisnis lan atraksi duwe kasedhiyan winates utawa diwajibake beroperasi kanthi kapasitas suda.

Survei kasebut uga takon marang pengunjung manawa asring ngetutake pandhuan COVID-19, lan 90 persen responden ujar manawa nindakake masker kanggo mandat kabeh utawa umume, 83 persen ujar manawa nindakake sosial mbedakake kabeh utawa biasane, lan 69 persen jarene ngindhari kumpul kabeh utawa biasane.

Divisi Riset Pariwisata HTA kerja sama karo Penelitian Antologi kanggo nganakake survey online antara 8 Maret nganti 10 Maret 2021, minangka bagean saka kontrak Kepuasan Pengunjung lan Studi Kegiatan.

Print Friendly, PDF & Email