24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Breaking Republik Dominika Warta Pamrentah Pitakonan News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Ora Ana pengkhianat, nanging Pahlawan Pariwisata: HE David Collado, Menteri Pariwisata Republik Dominika

HE David Collado iMin Pariwisata Republik Dominika (kiwa)
Print Friendly, PDF & Email

Dheweke David Collado saiki ngerti pentinge sektor publik kanggo bermitra karo perjalanan pribadi lan dunia pariwisata. Dheweke nggawe kesalahan sing ditolak tanpa sadhar lan saiki dadi dhaptar Pahlawan Pariwisata kanggo WTN.

Print Friendly, PDF & Email

Wingi, eTurboNews dilaporake babagan UNWTO pengin sabotase KTT WTTC sing bakal teka ing Cancun sing ditindakake tanggal 25-28 April.

Cetha dening upaya kasebut dening Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili, kanggo tamparan industri swasta utama kanthi meksa nindakake acara menteri UNWTO sing dijadwalake persis dina sing padha karo KTT WTTC ing Cancun, Host, Hon. Menteri Pariwisata Republik Dominika, David Collado, dina iki njamin manawa tanggal sing ditemtokake dening UNWTO bakal dipindhah.

Menteri ing telpon karo Gloria Guevara, CEO Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) uga negesake pentinge kanggo publik lan sektor swasta supaya bisa kerja sama ing koordinasi upaya ngrampungake krisis COVID-19.

Pariwisata kanggo Republik Dominika minangka industri utama.

eTurboNews dina iki nelpon Menteri Pariwisata ing Republik Dominika lan nampa konfirmasi babagan tanggal sing dipindhah. Sampeyan bisa ngrungokake bagean telpon iki ing video You Tube sing dipasang.

Peter Tarlow, Ketua Co Network Pariwisata Dunia, dina iki bakal milih HE David Collado kanggo nampa Penghargaan Pahlawan Pariwisata WTN kanggo sesanti lan ngindhari konflik karo WTTC lan sektor swasta. Ing video sing dipasang, Dr. Tarlow negesake maneh, pentinge kabeh pemain pariwisata bisa kerja bareng. Ketua WTN Juergen Steinmetz nambah: "Kita ing Jaringan Pariwisata Dunia ngerti pentinge kabeh kerja bareng. Tujuane kanggo mbantu bisnis menengah lan cilik, lan target WTTC yaiku koordinasi kegiatan kanggo bisnis pribadi sing paling kuat ing saindenging jagad. Kita kabeh ndeleng sektor publik minangka mitra lan saben liyane kanggo kepemimpinan, dudu saingan. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.