Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Prancis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Prancis nggedhekake langkah-langkah kunci COVID-19 regional menyang kabeh negara

Pilih basa sampeyan
Prancis nggedhekake langkah-langkah kunci COVID-19 regional menyang kabeh negara
Prancis nggedhekake langkah-langkah kunci COVID-19 regional menyang kabeh negara
ditulis dening Harry Johnson

Mung pengecer penting, kayata supermarket, sing diidini tetep mbukak, lan jam setya bakal diwiwiti jam 7 nganti 6

Print Friendly, PDF & Email
  • Langkah-langkah kunci sing luwih angel saiki bakal ditambah menyang kabeh Prancis sajrone patang minggu
  • Kabeh piwulang pasuryan ing sekolah bakal dilereni wiwit dina Senen
  • Plancongan kanggo kabeh populasi bakal diwatesi ing radius omah 10 kilometer

Presiden Prancis Emmanuel Macron ngumumake yen wiwit dina Setu, langkah-langkah kunci COVID-19 regional bakal ditambahi menyang kabeh negara kanggo upaya mungkasi jumlah kasus virus corona anyar.

Kabeh piwulang pasuryan ing sekolah bakal dilereni wiwit dina Senen suwene seminggu sadurunge istirahat rong minggu, kanthi sekolah bakal diwiwiti tanggal 26 April.

Macron ngumumake pengumuman kasebut ing pidato nasional ing televisi ing dina Rebo sore, nalika mbela cara pamrentahane kanggo ngatasi virus kasebut.

Langkah-langkah kunci sing luwih angel, sing wis ditindakake ing 19 wilayah kalebu Paris, saiki bakal ditambah menyang saindenging Prancis sajrone patang minggu.

Wiwit Setu sore, lelungan kanggo kabeh populasi bakal diwatesi ing radius omah 10-km, dene lelungan sing luwih dawa mbutuhake sertifikat.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.