Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Skål 2021 Kongres Dunia Quebec ditundha

Presiden Skål International, Bill Rheaume, mung ngumumake manawa Kongres Dunia Quåb Internasional Skål sing asline dijadwalake ing wulan Oktober ditundha nganti Desember taun iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Nalika jagad iki wiwit alon-alon metu saka krisis COVID-19, acara lan lelungan wis dibukak maneh ing burner ngarep.
  2. Jagad iki isih duwe cara kanggo njaluk vaksin lan ngerti kabutuhane supaya tetep aman nganggo jarak sosial lan nganggo topeng.
  3. Gegayutan karo Skål 2021 Quebec World Congress, penundaan tegese ngrasakake patemon ing Wonderland kutha sing dadi tuan rumah.

Skål International nerangake manawa salah sawijining konstanta COVID sing wis dialami saben taun kepungkur yaiku warta babagan penundaan acara. Nalika vaksinasi isih ana, ana positip sing muncul amarga ora ana gandhengane karo coronavirus COVID-19. Umume wong duwe pengarep-arep, lan negara-negara wiwit mikir strategi pemulihan.

Ing rapat Dewan Eksekutif Internasional Skål Maret, opsi babagan Kongres Dunia Quåb Skål 2021 dianggep. Sawise diskusi luwih lanjut karo Skål International Quebec Congress LOC, Dewan Eksekutif sarujuk nundha Kongres wiwit tanggal Oktober asale nganti tanggal 9-13 Desember 2021.

Nggawe positif ing kahanan, Skål Internasional yakin keputusan iki pancen duwe akeh positip, kalebu:

• Kesempatan kanggo nampilake Kota Quebec sajrone salah sawijining musim paling apik - Desember nganti Februari.

• Skålleagues bakal bisa ngrasakake kegiyatan "keren".

• Ngidini luwih akeh wektu kanggo divaksinasi, Kasus koronavirus mudhun, lan watesan bakal dikurangi.

• Luwih akeh wektu kanggo pengunjung internasional ndhaptar visa mlebu kanggo wong-wong sing butuh.

Presiden Rheaume ujar manawa dheweke bubar bali saka kunjungan menyang Kota Quebec ing ngendi dheweke ketemu karo eksekutif klub, lan dheweke bisa nglaporake manawa dheweke seneng banget karo kesempatan kanggo pamer kutha sing apik nalika kegiatan cahya, salju, lan musim salju wis cedhak .

Kongres LOC uga kerja keras kanggo ngupayakake kontak karo pamrentah, supaya bisa menehi dhukungan kanggo acara penting iki.

Tanggal sing dipilih bakal njamin pengalaman sing luar biasa lan para peserta bakal duwe akeh wektu kanggo mulih ing Natal. 

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email