24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Vaksinasi sektor pariwisata wis diwiwiti ing Belize

Vaksinasi sektor pariwisata wis diwiwiti ing Belize
Vaksinasi sektor pariwisata wis diwiwiti ing Belize
ditulis dening Harry Johnson

Dewan Pariwisata Belize negesake manawa tahap kapindho kampanye Imunisasi Covid-19 Nasional wis diwiwiti dina Selasa, 30 Maret 2021

Print Friendly, PDF & Email
  • 8,000 dosis vaksin AstraZeneca kasedhiya kanggo sektor pariwisata Belize
  • Kampanye kasebut wiwitane bakal target karyawan ngarep sing dianggep duwe risiko dhuwur
  • Sing umure 40 taun utawa luwih lawas bakal nampa dosis Vaksin AstraZeneca kaping pisanan

The Dewan Pariwisata Belize (BTB) wis negesake manawa vaksinasi sektor pariwisata diwiwiti dina Selasa, 30 Maret 2021. Iki minangka tahap kapindho kampanye Imunisasi Covid-19 Nasional, sing uga kalebu anggota Majelis Nasional & Kehakiman, guru, perwira polisi, lan staf departemen Bea lan Cukai.

Bubar iki, Menteri Pariwisata & Hubungan Diaspora lan BTB nganakake survey ing para pihak industri kanggo nemtokake jumlah wong sing gelem nampa vaksin kasebut. 87% responden ujar manawa dheweke kepengin melu vaksin kasebut.

Dr. Natalia Largaespada Beer, Penasihat Teknis Kementerian Kesehatan lan Kesehatan, ngandhani BTB manawa 8,000 dosis vaksin AstraZeneca wis kasedhiya kanggo sektor pariwisata lan kampanye kasebut wiwitane bakal target para pekerja ngarep sing dianggep duwe risiko dhuwur. Amarga iku, sing umure 40 taun utawa luwih bakal nampa dosis pertama Vaksin AstraZeneca. Dosis kaping kalih dijadwalake diterbitake sajrone 12 minggu.

"Kasedhiya vaksin COVID-19 kanggo wong-wong sing makarya ing sektor pariwisata ditampa warta. Vaksinasi para turis garis depan; nyuda kasus COVID-19 aktif; kuitansi cap Perjalanan Aman & Pariwisata Dunia (WTTC) cap Aman; lan implementasine program Sertifikasi Standar Emas saiki ngandhakake marang donya manawa Belize minangka papan sing aman. Iki bakal mbantu kita upaya kanggo nambah kapercayan wisatawan lan narik pengunjung menyang Belize, "ujare Hon. Anthony Mahler, Menteri Pariwisata & Hubungan Diaspora.

Bir nganti saiki 21,000 wong Belize wis nampa vaksin dosis pertama. Dheweke ujar manawa dina iki, Kementerian Kesehatan lan Kesehatan bakal nampa 33,600 dosis vaksin anyar minangka bagean saka program COVAX, inisiatif global sing ditujokake kanggo akses sing padha menyang vaksin COVID-19 sing dipimpin dening UNICEF, Gavi, Aliansi Vaksin, Dunia Organisasi Kesehatan, Koalisi kanggo Inovasi Persiapan Epidemik, lan liya-liyane. Dosis vaksin tambahan bakal ditampa ing minggu ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.