Breaking News Internasional Breaking News Korea Lor Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

12 negara cedhak kedutaan ing Korea Lor amarga kekurangan barang lan obat penting

Pilih basa sampeyan
12 negara cedhak kedutaan ing Korea Lor amarga kekurangan barang lan obat penting
12 negara cedhak kedutaan ing Korea Lor amarga kekurangan barang lan obat penting
ditulis dening Harry Johnson

Mung sangang duta besar lan papat pejabat pengurus sing makili negarane ing Korea Lor saiki

Print Friendly, PDF & Email
  • Kabeh personel manca organisasi kemanusiaan internasional wis ninggalake Korea Utara
  • Personel mayoritas Kedutaan Besar sing makarya ing kene wis dikurangi paling sithik
  • Ora kabeh wong bisa ngidinke watesan sing ketat sadurunge, kekurangan barang penting sing paling gedhe

Selusin negara wis nolak tugas misi diplomatik ing Korea Lor lan kabeh personel manca organisasi kemanusiaan internasional wis ninggalake negara kasebut amarga kahanan kritis amarga kurang barang lan obat-obatan penting.

Kedutaan Besar Rusia ing Pyongyang nulis ing sawijining kaca Facebook manawa mung sangang duta besar lan papat pejabat pengadilan sing makili negarane ing Korea Lor saiki, dene "personel mayoritas Kedutaan Besar sing makarya ing kene dikurangi paling sithik."

Miturut pratelan kasebut, "kunci wis dilebokake ing gerbang Kedutaan Besar Inggris, Brasil, Jerman, Italia, Nigeria, Pakistan, Polandia, Republik Ceko, Swedia, Swiss, Prancis, lan kabeh personel asing kamanungsan internasional organisasi wis lunga. ”

"Sing ninggalake ibukutha Korea bisa dingerteni - ora kabeh wong bisa ngatasi watesan total sing durung pernah ana sadurunge, kekurangan barang-barang penting sing paling penting, kalebu obat-obatan, kekurangan kemungkinan kanggo ngrampungake masalah kesehatan," ujare Kedutaan Besar.

12 negara cedhak kedutaan ing Korea Lor amarga kekurangan barang lan obat penting

Ing pernyataan Facebook Kamis, Kedutaan Besar Rusia ing Pyongyang nerbitake foto sing katon dadi duta asing asing ing ibukota Korea Utara, nambahake kurang saka 290 warga negara asing lan mung sangang duta besar sing isih ana ing Korea Lor.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.