Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pameran Reed nuduhake keahlian global karo Pasar Perjalanan Arab

Pasar Plancongan Arab (ATM) bakal ditindakake ing Dubai tanggal 16-19 Mei 2021. Sawise acara fisik kasebut, bakal ana elemen digital kanggo ngatasi sing ora bisa lelungan, kanthi ATM Virtual (24-26 Mei).

Print Friendly, PDF & Email
  1. Praktek lan pengalaman paling apik kanggo mbukak acara sing aman COVID diwenehake menyang ATM dening Reed Exhibitions.
  2. Acara Pameran Reed kanthi aman ditindakake ing saindenging jagad wiwit China lan Jepang nganti Rusia lan Thailand.
  3. Kanthi spesialisasi campuran adhep-adhepan karo acara virtual, Reed Exhibitions menehi pengalaman paling apik marang para pamirsa.

Pameran Reed terus kerja sama karo pamrentah lokal lan nasional lan asosiasi kesehatan masyarakat minangka strategi Strategi Kesehatan lan Keselamatan 'COVID-19 Global Health' sing diluncurake ing wulan Januari 2021.

Amarga watesan wiwit luwih gampang ing saindenging negara, Pameran Reed'acara global nuduhake praktik lan pengalaman paling apik kanggo nglakokake acara adhep-adhepan lan hybrid sing aman COVID, kalebu Pasar Plancongan Arab (ATM).

Fokus ing: kolaborasi, manajemen risiko, perencanaan, komunikasi lan langkah-langkah njogo, rencana kasebut selaras karo pandemi sing berkembang, praktik paling apik, riset anyar, lan tanggapan kesehatan global (umum), amarga industri kasebut mboko sithik adaptasi lan mbukak maneh bisnis. 

Asia Pasifik minangka wilayah pertama sing muncul saka watesan nasional lan ing China, Reed Huabo Exhibition Co Ltd. nganakake hadiah utama lan pameran rumah tangga ing Pusat Pameran & Konvensi Shenzhen ing Juni 2020.

Pameran Reed Jepang wis bisa nganakake acara hibrida wiwit musim gugur 2020, katering kanggo para profesional ing sektor kayata mode, hadiah, elektronik, konstruksi, mobil, pabrik, farmasi, IT, pemasaran lan pertanian.

Ing September 2020, Minggu Gaya urip ing Tokyo olèh 16,817 pengunjung ing situs kanggo ketemu Peserta pameran 283 saka tengen Jepang suwene rong dina. Acara kasebut uga nawakake paket 'exhibitor not-present' supaya bisa ngluwihi wates.

Ing Thailand, Reed Tradex, acara alat mesin Metalex ing Bangkok dianakake ing wulan November 2020.

Print Friendly, PDF & Email