Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News Warta Breaking Korea Lor Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Koryo Air Korea Utara ngumumake maneh penerbangan China

Koryo Air Korea Utara ngumumake maneh penerbangan China
Koryo Air Korea Utara ngumumake maneh penerbangan China
ditulis dening Harry Johnson

Ora ana pesawat sing minggat saka Pyongyang menyang Beijing, sanajan ana pengumuman

Print Friendly, PDF & Email
  • Korea Utara wis nutup kabeh pelabuhan mlebu liwat darat, segara utawa udara ing Januari 2020
  • Korea Utara nuduhake "pratandha tambah" kanggo ngilangi watesan wates karo China
  • Sadurunge, Air Koryo ngluncurake jadwal penerbangan menyang kutha pelabuhan Rusia, Vladivostok

Korea Utara Air Koryo katon bakal siyap maneh operasi rong penerbangan antarane Pyongyang lan Beijing minggu iki, situs web maskapai kasebut nuduhake dina iki. Isih durung jelas apa lan kapan layanan kasebut bakal dilanjutake sawise luwih saka setaun penundaan ing tengah watesan lintas-wates pandemi COVID-19.

Jadwal penerbangan sing dikirim ing situs web maskapai nasional Korea Utara, penerbangan JS251 maskapai kasebut bakal mangkat saka Pyongyang jam 4:00 sore lan tekan Beijing ing 5:50 sore dina Kemis. Penerbangan liyane dijadwalake mangkat saka Beijing menyang Pyongyang, dina Jumuah.

Nanging, wiwit jam 4:30 sore, ora ana penerbangan sing lelungan saka Pyongyang, miturut pelacak penerbangan wektu nyata. Sawetara ngramal manawa maskapai kasebut bisa nyoba situs web kasebut kanggo nyiapake penerbangan maneh menyang China.

Sadurunge dina iki, pejabat kementerian sing nyawijikake marang wartawan manawa Korea Utara nuduhake "tambah akeh pratandha" kanggo ngilangi watesan wates karo China.

Korea Utara wis nutup kabeh pelabuhan mlebu liwat darat, segara utawa udara ing Januari 2020 kanggo upaya ngalangi virus corona saka nyebar menyang negara kasebut.

Sadurunge, Air Koryo ngluncurake jadwal penerbangan menyang kutha pelabuhan Rusia, Vladivostok, nanging uga ora ngoperasikake penerbangan ing kana.

Korea Utara durung nglaporake kasus infeksi virus COVID-19, nanging negesake upaya nasional supaya virus kasebut ora bisa pecah ing lemah liwat kontrol wates sing intensif lan proses karantina sing dikencengi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.