Breaking Taiwan News Warta Breaking Travel News Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kacilakan Sepur Paling Apik ing Taiwan

Kacilakan Sepur Paling Apik ing Taiwan
taiwan2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Taiwan minangka lokasi kacilakan ril paling parah ing negara jedahe Cina iki Paling ora ana 36 wong tiwas ing trowongan iki

Print Friendly, PDF & Email
  1. Wétan sing padunung ing sisih wétan sing adoh ing Provinsi Tiongkok sing adoh banget disenengi para turis, akeh sing teka ing sadawane jalur kereta api pesisir kanggo ngindhari dalan gunung sing ora jujur.
  2. Sepur penumpang kanthi luwih saka 400 penumpang nubruk kendharaan ing trek lan partale rusak ing njaba trowongan rel ing Taiwan, dina Jumuah.
  3. Paling ora 36 wong tiwas lan akeh sing cilaka. Sing slamet minggat metu windows lan gendheng kanggo nggayuh keamanan ing bencana kereta api paling parah ing pulau kasebut sajrone puluhan taun.

Sing slamet minggat metu windows lan gendheng kanggo nggayuh keamanan ing bencana kereta api paling parah ing pulau kasebut sajrone puluhan taun.

Kecelakaan kasebut kedadeyan ing sacedhake wilayah apik Toroko Gorge udakara jam 9 esuk nalika preinan umum, lan pejabat ing kabupaten Hualien ujar manawa upaya nylametake terus. Media nglaporake luwih saka 400 penumpang sing mlebu.

Laporan ujar manawa truk utawa sawetara jinis kendaraan layanan tiba saka jurang lan mlebu ing trek, ing kana ana kreta sing metu saka trowongan. Kanthi sepur sing isih kepepet ing trowongan, penumpang sing minggat kepeksa skala, jendhela lan atap kanggo ngukur keamanan.

Kendaraan kasebut jebule nabrak sawise lokomotif wis muncul, nyebabake kerusakan paling gedhe ing mobil 1-5, miturut departemen penyelamat kabupaten Hualien.

Cuplikan lan foto televisi sing dikirim dening wong-wong ing adegan kasebut ing situs web Kantor Pusat Berita resmi nuduhake wong-wong sing munggah ing lawang mbukak rel sing ana ing njaba lawang trowongan. Ing njero siji mobil di-push menyang kursi jejer.

Kacilakan kasebut kedadeyan ing dina kapisan Festival Nyapu Makam patang dina, festival agama saben taun nalika wong-wong plancong-plancong menyang papan asale kanggo kumpul kulawarga lan kanggo nyembah ing kuburane para leluhur.

Kacilakan Sepur Paling Apik ing Taiwan

Taiwan minangka pulau pegunungan sing umume 24 yuta wong dipencet menyang dataran rata ing pesisir sisih lor lan kulon. Ing sisih wétan sing padhang banget populer karo turis, akeh sing teka ing sadawane jalur kereta api pesisir kanggo ngindhari dalan gunung sing licik.

Sistem rel Taiwan sing ekstensif ngalami upgrade anyar ing taun-taun pungkasan, utamane kanthi tambahan garis kecepatan tinggi sing nyambungake ibukota Taipei karo kutha-kutha pesisir kulon ing sisih kidul.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.