2021 Diving World Cup dibatalake

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
2021 Diving World Cup dibatalake

Piala Dunia Nyilem FINA 2021 kanggo dadi turnamen kualifikasi Olimpiade Tokyo

Print Friendly, PDF & Email
  • Jepang kepeksa mbatalake akeh turnamen olahraga minangka langkah keamanan
  • Nganti saiki, Jepang rangking nomer 39 ing jagad iki babagan kasus COVID-19 sing dilaporake
  • FINA ujar manawa federasi kasebut bakal langsung golek papan liya minangka substitusi

Piala Dunia Nyelam 2021 sing dijadwalake bakal ditindakake ing Tokyo antara tanggal 18 lan 23 April dibatalake.

The 2021 Piala Dunia Nyilem FINA bakal dadi turnamen kualifikasi Olimpiade ing Jepang musim panas iki, nanging Federasi Kolam Internasional wingi ngerti marang peserta yen acara kasebut dibatalake.

Surat saka FINA iki ujar manawa federasi bakal langsung golek papan liya minangka substitusi, nanging kabukten wis telat kanggo iki.

Olimpiade Musim Panas 2020 ing Tokyo ing Jepang bakal dianakake taun iki antara 23 Juli lan 8 Agustus. Ing Maret 2020, Komite Olimpiade Internasional (IOC) ngumumake keputusan kanggo nundha setaun Olimpiade Musim Panas lan Paralimpik Musim Panas 2020 ing Jepang amarga COVID-19 nyebar.

Amarga nyebarake novel coronavirus terus, Jepang kepeksa mbatalake akeh turnamen olahraga minangka langkah keamanan.

Rong minggu kepungkur, Komite Organisasi Lokal Olimpiade 2020 ing Jepang ngumumake keputusan kanggo nglarang kabeh penonton asing teka ing Jepang kanggo melu kompetisi quadrennial sing diantisipasi minangka langkah keamanan nglawan panyebaran virus coronavirus global. Menteri Olimpiade Jepang, Tamayo Marukawa, marang wartawan nalika semana: "Keputusan kasebut utamane saka kebutuhan kanggo njaga keamanan ing tengah pandemi kasebut."

Nganti saiki, Jepang rangking nomer 39 ing jagad iki babagan kasus COVID-19 sing dilaporake, sing saiki ana 474,773. Luwih saka 9,160 wong tiwas amarga infeksi virus coronavirus ing negara kasebut, dene luwih saka 446,410 pulih saka penyakit kasebut.

Print Friendly, PDF & Email