Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Ukraina News Plancongan Bisnis News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ukraina International Airlines mboko sithik mulihake jaringan penerbangane

Ukraina International Airlines mboko sithik mulihake jaringan penerbangane
Ukraina International Airlines mboko sithik mulihake jaringan penerbangane
ditulis dening Harry Johnson

Ukraina International Airlines ngringkes asil awal Q1 2021

Print Friendly, PDF & Email
  • Sanajan ana watesan perjalanan ing wiwitan taun 2021, UIA wis nindakake tumindak sing pinuji
  • Saka Januari, 1 nganti Maret 31, 2021, udakara 30 000 panjaluk penumpang dianggep ditrapake lan diproses
  • Maskapai kasebut ngupayakake nerusake operasi normal sanalika syarat ngidini

Ukraina International Airlines (UIA) terus mbalekake jaringan penerbangan kanthi bertahap sanajan ana faktor sing gegandhengan karo pandemi COVID-19, sing mengaruhi operasi maskapai lan kabeh industri penerbangan kanthi sakabehe.

Senadyan akeh watesan perjalanan kanggo warga Ukraina lan penumpang negara manca ing wiwitan taun 2021, UIA wis nindakake karya sing pinuji lan siyap nuduhake asil kerjane kanggo kuartal 1 2021 (dibandhingake karo triwulan 1 pra-krisis taun 2020):

  • Jumlah penerbangan sing wis dijadwalake: 1 424, sing kurang 82% tinimbang sajrone periode sing padha ing taun 2020;
  • Jumlah penerbangan charter: 1 116, dibandhingake karo 419 penerbangan ing taun 2020;
  • Jumlah penumpang sing digawa: 322 732, sing 67% kurang saka sajrone periode sing padha ing taun 2020, khususe:
  • penumpang pesawat biasa: 121 047 (900 516 ing taun 2020);
  • penumpang pesawat charter: 201 685 (75 520 taun 2020);
  • Persentasi penumpang transit yaiku 34% (kalebu kabeh penerbangan sing dijadwalake), dibandhingake karo 46% ing taun 2020;
  • Volume transportasi kargo lan mail (kalorone penerbangan biasa lan charter) yaiku 743 000 kg, sing 76% kurang saka sajrone periode sing padha taun 2020.

Saka Januari, 1 nganti Maret 31, 2021, udakara 30 panjaluk penumpang dianggep lan diproses lan 6 711 576 Dolar AS dibalekake menyang penumpang. Secara total, sajrone kegiatan 12 wulan sajrone pandemi wiwit April 2020 nganti Maret 2021, UIA mbalekake luwih saka $ 33 yuta kanggo penumpang.

UIA saiki ngawasi kanthi tliti kahanan epidemiologis, pandhuan lan peraturan pamrentah menyang kabeh negara sing maskapai kasebut beroperasi. Maskapai kasebut ngupayakake nerusake operasi normal sanalika syarat ngidini.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.