24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Wisata sing Bisa Diakses Plancongan Petualangan Dewan Pariwisata Afrika Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Warta Pamrentah Industri Hospitality LGBTQ News wong Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata sawise COVID: Kasunyatan manis banget sing dicethakake dening ketua co-WTN Dr. Taleb Rifai

Apa sing bakal turisme sawise COVID? Muga-muga sing sejatine nyetel sesuk
rifai2
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bisnis pariwisata ora bakal bali menyang normal.
Dr Taleb Rifai, mantan Sekretaris - Jenderal UNWTO nduwe visi sing kuat babagan carane ndeleng masa depan industri berkembang.
Keberlanjutan Pariwisata bakal duwe peran ing masa depan normal anyar kanggo sektor lelungan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Dhokter Taleb Rifai nganggo topi akeh. Tilas jabatan Sekretaris Jenderal UNWTO kalebu Papan Pariwisata Afrika lan Project Hope, Institut Internasional kanggo Perdamaian Melalui Pariwisata, Institut Forum Pariwisata Dunia. , Pusat Manajemen Ketahanan lan Krisis Global, lan dheweke dadi ketua co Jaringan Pariwisata Dunia (WTN)
  2. Deleng Dr Taleb Rifai dadi pemimpin utama kanggo nyritakake babagan jagad babagan masa depan dunia pariwisata lan pariwisata. Bebener iki kudu dadi dhasar kanggo sesuk sing luwih apik
  3. Telung wawancara, telung crita dening mentor Pariwisata Dunia.

WTTC, UNWTO durung siyap nyadari kasunyatan babagan perjalanan lan pariwisata kanggo COVID-19. Ora bakal bali menyang apa sing wis dingerteni. Muga-muga sing sejatine mbebasake kita. Iki minangka indikasi sing diwenehake dening mentor pariwisata nomer siji ing saindenging jagad, Dr. Taleb Rifai.

Dr. Taleb Rifai njabat dadi Sekretaris Jenderal UNWTO loro nganti 31,2017 Desember XNUMX lan isih dianggep minangka salah sawijining kepribadian sing paling berpengaruh ing industri pariwisata lan pariwisata global.

Salah siji saka akeh jabatan sing ana ing Jordania iki melu, minangka ketua co-co sing nembe dibentuk Jaringan Pariwisata Dunia dheweke wis nggawe pengaruh gedhe tenan ing mbangun maneh lelungan diskusi diwiwiti dening WTN.

Nonton kepiye Dr. Rifai dipirsani dening wong-wong sing duwe kekuwatan ing negarane lan nemu dheweke sajrone kunjungan negoro menyang Costa Rica nalika dheweke isih dadi sekretaris jenderal UNWTO. ,

Kanthi ngadhepi krisis paling parah ing sejarah turisme, Dr. Rifai bali saka pensiun sing pantes lan dadi mentor tumrap wong ing saindenging jagad. Amarga kepemimpinan efektif kurang ing UNWTO saiki, Dr. Rifai dadi pamindhahan lan shaker sing tenang ing mburi. Dheweke bisa nindakake iki amarga warisan sing ditinggalake minangka warga global sejatine. Pariwisata minangka industri pangarep-arep lan optimisme.

Dheweke dadi kenyataan, yen pariwisata ora bakal bali kaya apa sejatine. Dr.Rifai duwe sesanti kanggo mbesuk sawise COVID-19. Lingkungan lan kelestarian nduweni peran gedhe ing visi iki.

Dheweke ujar: "Industri pariwisata lan pariwisata minangka sektor sing konservatif lan alon banget. Jagad iki bisa ngirim wong menyang rembulan sadurunge nggawe roda loro ing koper. ”

Taun Biodiversitas lan Pariwisata & Pembangunan Berkelanjutan yaiku ing taun 2017. Rungokake apa sing diandharake Dr Rifai nalika isih dadi Sekretaris Jenderal UNWTO.

Ing taun 2020/21 jagad iki katon beda banget. Ing sawijining wawancara wiwit awal minggu iki karo universitas kanggo proyek riset, Dr.Rifai ujar: "Keberlanjutan dudu obrolan sing padha. Sampeyan kudu ngerti cara tuwuh. ”

"Bisa dibantah manawa Manhattan luwih ayu sadurunge Pencakar langit dibangun. Aku ora nentang Skyscraper, nanging penting ing ngendi lan kepiye carane dibangun. ”

Keberlanjutan lan pariwisata yaiku babagan masarakat. Tembok ing antarane wong kudu diturunake, wong kudu saling komunikasi.

Dr Taleb ora mikir manawa jagad iki bakal normal maneh lan mbuwang pikirane ing wawancara karo outlet berita Portugis. Dr. Rifai bakal ngomong babagan penerbangan, pelayaran, tujuan, lan dheweke bakal nerangake sebabe pariwisata ora bakal bali ing endi, nanging maju.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.