Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat News wong tanggung jawab Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Presiden SKAL Internasional Krabi anyar dipilih

Presiden SKAL Internasional Krabi anyar dipilih
Presiden SKAL Internasional Krabi anyar dipilih

Wakil Presiden SKAL Internasional Thailand Kevin Rautenbach wis
dadi Presiden SKAL Internasional Krabi

Print Friendly, PDF & Email
  • Kevin Rautenbach milih Presiden anyar SKAL International Krabi
  • Anggota komite eksekutif lan delegasi milih anggota panitia anyar kanggo taun 2021-2023 ing rapat umum tahunan
  • Anggota sing nembe diangkat bakal ngrampungake jabatane suwene rong taun nganti taun 2023.

Wakil Presiden SKAL Internasional Thailand Kevin Rautenbach wis
dadi Presiden SKAL Internasional Krabi.

Anggota komite eksekutif lan delegasi milih anggota panitia anyar kanggo taun 2021-2023 ing rapat umum tahunan Skal Internasional Krabi. Rapat umum tahunan dianakake ing Club House of Port Takola Yacht Marina ing Krabi banjur diikuti jaringan ing eMV Sunseeker.

Anggota sing mentas ditunjuk bakal ngrampungake jabatane suwene rong taun nganti taun 2023. Kaloro proyek utamane yaiku ekspansi proyek pertanian komunitas sing ana, ing Lapangan Pariwisata Berkelanjutan lan magepokan karo SKAL Internasional Thailand Kampanye Pemasaran Tujuan #rediscover kanggo dhukungan saka bisnis Anggota. #rediscoverkrabi #rediscoverthailand

Enem anggota Komite Eksekutif kalebu sawetara veteran industri uga sawetara profesional industri pariwisata sing duwe bakat enom.

Pak Rautenbach minangka ahli pariwisata lan perhotelan sing apik lan wirausaha kanthi semangat modernisasi lan digitalisasi sektor perhotelan. Relokasi karier 17 taun kepungkur nggawa dheweke menyang Thailand sing saiki wis mulih.

Wolfgang Grimm, Presiden SKAL International Thailand nampi pemilihan Kevin Rautenbach dadi Presiden SKAL Krabi lan bakal terus ndhukung klub kasebut minangka anggota dewan aktif.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Andrew J. Wood - eTN Thailand