Rekor Pariwisata ing Hawaii minangka perkara biasa sing ora dikarepake: Aja ngomong sapa wae!

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Lengganan YOUTUBE kita |


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Rekam Pariwisata ing Hawaii minangka rahasia nanging perkara normal sing ora dikarepake

Sawise setaun meneng Otoritas Pariwisata Hawaii bakal njawab pitakonan babagan panggilan Zoom Jaringan Pariwisata Sedunia sing bakal diluncurake tanggal 7 April. Masyarakat dijaluk melu lan takon. Kepiye Hawaii nggawa akeh pengunjung kanthi tenang?

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pariwisata ing Waikiki saya rame maneh. Preinan Paskah ing taun iki nyedhiyakake Waikiki akeh pengunjung.
  2. Kanthi rekor kunjungan wisatawan domestik, hotel lan maskapai tetep sukses kanggo Industri Pengunjung Hawaii dadi rahasia Negara.
  3. Keseimbangan infeksi lan vaksin COVID-19 wis ana. Kuncine supaya tetep ing papan supaya Hawaii dadi papan sing paling sepisanan ing jagad sing kabeh wis "bali dadi normal."

Kanthi nyedhaki 20,000 rawuh saben dinane saka Daratan AS saben dinane, wis ora ana idin kanggo akeh maskapai sing wis ana, saengga para penumpang bisa tekan pantai nalika teka, Hawaii nuduhake manawa pariwisata bisa bali normal ing Aloha Negara - sanajan tanpa pengunjung internasional.

Waikiki ing dina Minggu Paskah

Katon hotel lan maskapai pengin popularitas iki ora dingerteni lan "luwih becik ora komentar", amarga kabijakan perusahaan.

Katon uga luwih akeh pengunjung domestik sing mbanjiri pantai dibandhingake wektu biasane.

Mesthi sing ilang yaiku wong Kanada, Jepang, Korea, Cina, Australia, Selandia Baru, Malaysia, Singapura, Eropa. Ana wong asing sing meh ora ana, nanging hotel lan restoran sibuk, toko meh ora bisa ngatasi permintaan pariwisata domestik sing anyar.

Yen Amerika Serikat bakal mbukak tapel wates, nggabungake potensial domestik sing saya akeh karo penerbangan anyar, pasar domestik anyar, Pariwisata Hawaii bakal normal maneh utawa luwih cepet. Apa warta apik iki, utawa warta medeni?

Kepiye babagan jarak sosial? Lali jarak sosial ing pantai. Ora ana sing takon, ora ana sing ngetrapake. Ing njero hotel, restoran, pusat blanja, ana kebijakan topeng sing ketat. Sawetara toko kalebu Apple Computer isih duwe kabijakan sing ketat kanggo ngidini para pelanggan entuk janji.

Kayane beda banget ing umume toko, restoran utawa papan hiburan liyane.

Sampeyan kurang saka menit kanggo para pelayan ing "Kue Keju Kue" sing misuwur kanggo ngresiki lan ngresiki meja makan ing antarane tamu.

Aturan sanitasi mesthi ora cocog karo cara sing dibutuhake ing restoran gedhe kaya pabrik Keju Kue, dene akeh restoran liyane sing negesake supaya papan dununge tetep resik lan aman. Rungokake manajer ing Pabrik Kue Keju Waikiki sing ngandhani tamu nelpon "Perusahaan" kanggo njaluk panjelasan kenapa.

Umume tujuan ing jagad iki wis nampani pariwisata ora bakal mbalik maneh kaya biyen. Apa Hawaii kalebu istiméwa langka ing jagad iki?

Infeksi COVID-19 ing Hawaii isih paling murah dibandhingake karo Amerika Serikat liyane, nanging saiki wis menek. Hawaii pancen apik banget karo vaksin. Kayane tumindak saldo ing antarane infeksi lan vaksin. Mungkin ing Hawaii, vaksin lan pariwisata saiki dadi juara.

Kanthi ekonomi dadi titik rusak, pengangguran sing akeh, iki mesthi dadi pangembangan sing apik kanggo Aloha Negara.

Otoritas Pariwisata Hawaii, lembaga Negara sing ngurus Pariwisata wis tenang sajrone krisis.

Dina Rebo, 7 April Pattie V. Herman, VP Marketing & Pengembangan Produk Otoritas Pariwisata Hawaii bakal dadi tamu ing a Diskusi zoom Jaringan Pariwisata Dunia kanggo menehi rincian liyane lan njawab pitakonan. eTurboNews para maos diundang ndhaptar lan melu. Menyang https://worldtourismevents.com/event/is-hawaii-tourism-back/ lan dadi bagean saka diskusi iki.

Print Friendly, PDF & Email