Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis India Breaking News Investments News Lelungan Rel tanggung jawab Teknologi Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

India kanggo ngrampungake jembatan sepur paling dhuwur ing donya ing taun 2022

India kanggo ngrampungake jembatan sepur paling dhuwur ing donya ing taun 2022
India kanggo ngrampungake jembatan sepur paling dhuwur ing donya ing taun 2022
ditulis dening Harry Johnson

Jembatan Rel Chenab bakal dadi jembatan sepur paling dhuwur ing donya sawise rampung ing pungkasan taun iki

Print Friendly, PDF & Email
  • Penutupan Arch minangka salah sawijining bagean paling angel ing jembatan liwat Chenab
  • Proyek kasebut diarepake rampung ing wulan Desember 2021 lan umure 120 taun
  • Jembatan Chenab minangka bagean saka proyek link rel Udhampur-Srinagar-Baramulla India

India Kementerian Railway nerbitake sawijining pernyataan sing ngumumake manawa Railway India wis ngrampungake konstruksi lengkungan baja Jembatan Rel Chenab, sing bakal dadi jembatan sepur paling dhuwur ing donya sawise rampung ing pungkasan taun iki.

Miturut pratelan, "Penutupan lengkungan minangka salah sawijining bagean paling angel ing jembatan liwat Chenab lan rampunge minangka langkah utama kanggo ngrampungake jarak nduwurke tumpukan 111 km saka Katra nganti Banihal."

"Saiki, butuh 12 jam liwat dalan (Katra-Banihal), nanging sawise kreteg jembatan, jarak liwat sepur bakal sithik," ujare manajer umum Railway Lor Ashutosh Gangal.

Potongan logam 5.6 meter pungkasan dipasang ing titik paling dhuwur lan gabung karo loro gerbang lengkungan sing saiki lagi ngepung saka loro ing pinggir Kali Chenab.

Jembatan Chenab minangka bagean saka proyek link rel Udhampur-Srinagar-Baramulla (USBRL) India. Jembatan dawane 1,315 meter dibangun ing dhuwur 359 meter. Yen wis rampung, iki bakal dadi jembatan ril paling dhuwur ing donya, lan 35 meter luwih dhuwur tinimbang Menara Eiffel.

Menteri kasebut uga ujar manawa jembatan kasebut bakal bisa nolak angin nganti 266kph, uga gempa bumi kanthi skala nganti wolu, lan jeblugan intensitas tinggi.

Proyek kasebut, kalebu konstruksi jembatan lan trowongan ing rute kasebut, diwiwiti ing wiwitan taun 2000an, nanging ditundha amarga ana tantangan konstruksi. Pandemi virus corona uga nambah wektu tundha. Proyek kasebut saiki diarepake rampung ing wulan Desember 2021 lan umure 120 taun.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.