Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Indonesia Breaking News Internasional Macan Watesan Seychelles budaya Warta Pamrentah Investments Warta Mewah News wong Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata Samudra Hindia kalebu Indonesia lan Afrika: Pimpinan Seychelles ngerti

Tilas Menteri Pariwisata Seychelles arep milih maneh pariwisata Indonesia
Pariwisata Indonesia
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Posisi klompok Pulo Indonesia ing Indonesia kanggo wisata kalebu Afrika.
Indonesia seneng karo pengalaman konsultan pariwisata pribadi Alain St. Ange. Ange minangka mantan minter Pariwisata ing Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pesisir Afrika Wétan, Seychelles, Reunion, lan Mauritius minangka wilayah Laut India. Ewonan Pulo ing Kepulauan Indonesia uga wilayah pariwisata Samudra Hindia sing penting
  2. Indonesia golek konsultan ahli kanggo ngembangake pulau-pulau pariwisata. Dheweke nemokake selebriti pariwisata saka Bangsa Samudra Hindia, Seychelles.
  3. Pendekatan out of the box iki minangka bagean saka pariwisata lan diskusi ekonomi sing ana ing antarane ASEAN lan Uni Afrika.

Sapa sing bisa dadi jabatan sing luwih apik kanggo ngatasi negara-negara Samudra Hindia sing beda banget liwat pariwisata tinimbang Alain St. Ange? Ana ewonan pulau, akeh sing duwe potensi gedhe kanggo pengembangan pariwisata, investasi, lan posisi.

Alain St. Ange minangka mantan Menteri Pariwisata Seychelles, lan saiki dadi presiden Dewan Pariwisata Afrika.

St. Ange minangka konsultan pribadi sawise metu saka sektor publik lan arep lelungan menyang Indonesia, kanggo ngrintis kesempatan iki kanggo pengembangan pariwisata lan jangkauan ing Indonesia, nanging kanthi sentuhan Afrika.

St. Ange ditekani pangembang Indonesia kanggo konsultasi karo inisiatif kanggo pirang-pirang pulau Indonesia. Pulo-pulau kasebut kalebu Bangka Belitung, eko-surga Maratua ing Kalimantan Timur, Alor lan Pulo Rote ing Nusa Tenggara Timur lan Pulo Banda ing Maluku.

Indonesia minangka negara anggota paling gedhe ing ASEAN. Pariwisata dadi cara utama kanggo Indonesia lan uga akeh wilayah ing Afrika babagan persiyapan kanggo mbukak maneh wates dunya sing diantisipasi.

Indonesia tetep dadi tujuan wisata tropis sing populer, nawakake macem-macem budaya, kaendahan alam sing apik banget, lan akomodasi kelas internasional kanthi rega sing terjangkau.

St Ange marang eTurboNews: "Ana kamiripan karo Indonesia lan Afrika. Kerjasama pembangunan, investasi, outreach bisa nguntungake Samudra Hindia Afrika lan Indonesia. ”

Yen dijabat dadi konsultan pribadi, St. Ange ngrencanakake nulungi Indonesia kanthi navigasi tantangan pariwisata pembangunan sing tantangan sajrone pandemi global, lan pasca-COVID-19.

St.Ange samesthine bakal lelungan menyang Indonesia mengko ing wulan April.

Rapat karo Menteri Pariwisata Indonesia Sandiaga Uno direncanakake ing Jakarta. Uno lan St. Ange bubar ketemu kanthi virtual ing diskusi Zoom tingkat tinggi dening Pariwisata Dunia Network (WTN). Dewan Pariwisata Afrika minangka mitra strategis karo WTN, lan Indonesia diajak gabung karo organisasi lan diskusi babagan mbangun maneh.lancaran WTN diwiwiti ing 127 negara.

Alain St.Ange, mantan Menteri Pariwisata Seychelles

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.