24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bangladesh Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

26 wong tiwas ing bencana feri Bangladesh

26 wong tiwas ing bencana feri Bangladesh
26 wong tiwas ing bencana feri Bangladesh
ditulis dening Harry Johnson

Tenggelam ferry sing rame ing Bangladesh sing mateni puluhan

Print Friendly, PDF & Email
  • Paling ora ana 26 wong tiwas dina Minggu ing feri kali Shitalakshya klelep
  • Penumpang padha cepet-cepet lunga saka kutha kasebut sawise pengumuman penutupan negara sing suwene seminggu
  • Kecelakaan feri asring ditemokake ing Bangladesh amarga asring banget lan standar pangopènan lan keamanan sing kurang

Miturut laporan media, paling ora ana 26 wong sing tilar donya, nalika feri kelas loro, nggawa luwih saka 50 penumpang, ditabrak kapal kargo lan langsung tenggelam ing Kali Shitalakshya ing Bangladesh.

Feri tenggelam dina Minggu ing Kali Shitalakkhya, ing Bangladesh tengah udakara jam 6 sore wektu lokal sawise ninggalake kutha industri Narayanganj.

Wiwitane dilaporake manawa ana lima wong sing tiwas, nanging 21 mayit maneh pulih dina Senen awan, kanthi total korban tiwas dadi 26 saka lima, ujare perwakilan Kantor Pusat Pemadam Kebakaran Bangladesh lan Markas Pertahanan Sipil.

Kapal kasebut kebak wong sing cepet-cepet lunga saka kutha kasebut sawise pengumuman penutupan negoro suwene seminggu diwiwiti dina iki minangka upaya kanggo nyegah lonjakan kasus COVID-19 anyar.

Feri akeh digunakake kanggo transportasi ing Bangladesh, sawijining negara sedheng kanthi atusan kali. Kecelakaan feri uga umum amarga asring banget lan standar pangopènan lan safety sing kurang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.