Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Breaking News Iran Breaking Kazakhstan News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Kish Air Iran ngluncurake penerbangan Kazakhstan

Pilih basa sampeyan
Kish Air Iran ngluncurake penerbangan Kazakhstan
Kish Air Iran ngluncurake penerbangan Kazakhstan
ditulis dening Harry Johnson

Operator udara Iran miwiti penerbangan ing antarane Gorgan, Iran lan Aktau, Kazakhstan

Print Friendly, PDF & Email
  • Maskapai Iran ngluncurake layanan Kazakhstan
  • Kish Airlines mabur saka Gorgan ke Aktau
  • Kish Airlines minangka maskapai penerbangan sing beroperasi saka Pulo Kish, Iran

Miturut Kantor Berita Republik Islam (IRNA), agensi berita resmi Republik Islam Iran, Iran Kish Airlines ngluncurake layanan udara antara Gorgan, Iran lan Aktau, Kazakhstan.

Penerbangan perdana saka Gorgan tekan Bandara Aktau tanggal 1 April 2021.

Kish Airlines minangka maskapai penerbangan sing beroperasi saka Pulo Kish, Iran. Ngoperasikake layanan internasional, domestik lan charter minangka operator sing dijadwalake. Basis utamane yaiku Bandara Internasional Mehrabad, Tehran.

Saiki Kish aIR NGOPI rong kapal garing lan loro sing tuku pesawat Tupolev Tu-154 buatan Rusia lan armada pesawat seri MD-80 jarak menengah lan jarak tempuh Fokker 100 ing rute domestik lan internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.