Breaking News Internasional Breaking Jamaica News Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Singapur Maneka Warta

Sandal Royal Caribbean transformasi lengkap

Pilih basa sampeyan
Sandal Royal Caribbean transformasi lengkap
Sandal Royal Caribbean transformasi

Minangka ekspansi anyar ing retret Jamaika, Sandals Royal Caribbean nambah maneh penawaran mewah karo 2 kategori kamar anyar minangka bagean saka bangunan anyar, sing nampa rawuh ing wulan Desember iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Transformasi Sandals Royal Caribbean lengkap karo kategori ruangan mewah sing anyar.
  2. Bangunan resor Checkers sing dununge ing Desa Karibia sing tenang bakal dadi mahakarya 4 lantai.
  3. Para tamu bisa milih ing Suite Crystal Level Lagoon Hideaway Swim-up Club Level Jr kanthi Patio utawa karo Balkon lan Tubs Soaking Tranquility.

Minangka pimpinan pariwisata Karibia lan industri sing kalebu kabeh, Sandals Resorts International (SRI) terus investasi ing portofolio mewah lan pengalaman tamu ing wilayah kasebut. Dina iki, perusahaan resor sing menang penghargaan ngumumake ekspansi ing transformasi Sandal Royal Karibia sing apik banget. Dumunung ing Montego Bay, Jamaika, kasedhiya kanggo dipesen saiki wiwit tanggal 15 Desember 2021, bangunan Checkers sing anyar bakal nyedhiyakake 2 kategori kamar anyar, kalebu:

• 12 Klub Kristal Lagoon Singidaken Swim-up Club Level Jr. Suite sing paling apik lan Banyu Rendhem Patio ™

• 36 Suite Crystal Lagoon Hideaway Jr. Suite anyar sing ana / Balkon Rendaman Santan ™

Dumunung ing Desa Karibia sing tenang, bangunan Checkers bakal dadi mahakarya 4 lantai, terus ing tradisi Sandal resor kerapatan rendah kanggo 2 wong sing tresna. Tamu bakal seneng akses menyang Lounge Club Sandals eksklusif lan layanan pramutamu, sing ngatasi kabeh panjaluk lan reservasi khusus, kalebu check-in pribadi lan layanan kamar sedina muput.

Pasangan bisa milih antarane 12 Crystal Lagoon Hideaway Swim-up Club Level Jr. Suites kanthi Patio Tranquility Soaking Tubs ™ sing ana ing lantai ngisor gedhong Checkers, nawakake akses kolam renang langsung saka teras ruangan pribadi (sandal sing kapisan Tamu Klub ing Sandal Royal Caribbean) nalika ing interior, dheweke bisa ngrasakake perabotan sing digawe khusus, kasur ukuran King teken sandal, bar ing kamar sing diwenehi minuman keras lan kamar mandi sing ditunjuk kanthi mewah sing dilengkapi padusan modern, kaca spion lan lampu recessed ing kahanan sing tenang, kaya spa.

Dumunung ing jubin loro nganti papat, 36 Crystal Crystal Lagoon Hideaway Jr Suites anyar sing ana ing Balkon Tranquility Soaking Tubs ™ nyedhiyakake pemandangan taman lan kolam renang sing apik saka balkon pribadi sing dilengkapi Tranquility Soaking Tub ™ sing populer kanggo loro, sandiworo privasi lan set makan bistro. Interioré suite kasebut ngajak istirahat tanpa wates karo area lenggahan, HD Smart TV gedhe, lan perabotan khusus kanggo keperluan liyane.

Tambahan saka 48 kamar anyar kasebut minangka tandha pungkasan kanggo ndandani lan fasilitas anyar kanggo debut ing Sandals Royal Caribbean, nganti total kamar resor dadi 280. Wiwit Desember taun 2019, resor iki nyedhiyakake macem-macem tambahan, kaping pisanan debut kaping telu restoran anyar - Rempah-rempah, nggawa favorit Pan-Karibia kanggo pengalaman mangan ing pulau sing asli; Bombay Club, nyedhiyakake masakan India sing enak kalebu masakan kayata Chicken Chicken sing populer lan pilihan vegan lan vegetarian kaya Aloo Gob; lan La Tavola, saéngga tamu bisa melu masakan, nyenengake, lan kekancan sing ditemokake ing saben meja Italia. Renovasi 36 kamar ing bangunan Caernarvon lan Arundel debut ing taun 2020 bareng karo pembangunan ing South Pool lan sekitar, kalebu cabanas anyar karo penggemar lan pencahayaan, jacuzzi anyar lan area shower ruangan anyar.

Dumunung ing Montego Bay, Jamaica, Sandals Royal Caribbean minangka mundur saka Amerika sing diubengi kebon sing apik, teh sore sing nyenengake lan pantai pasir putih sing pribadi. Omah kanggo sangang restoran makan Global Gourmet ™ sing paling apik 5-Star, Red Lane® Spa sing nyenengake, lahan lan olahraga tanpa wates, sawijining pulau pribadi eksklusif lan Bungalow Over-the-Water lan Villa-villa sing misuwur, Sandal Royal Caribbean duwe kemewahan kanggo kabeh wong tamu kanggo seneng. Ditambah maneh, kanthi akses gratis menyang resor unggulan perusahaan kasebut, Sandals Montego Bay, opsi kanggo ngrasakake kemewahan pancen tanpa wates.

Sandals Royal Caribbean saiki nampa reservasi kanggo akomodasi kasebut nalika teka ing tanggal 15 Desember 2021. Kanggo informasi luwih lengkap utawa pesenan preinan Luxury Included® sabanjure, hubungi Penasihat Perjalanan lokal, buku online , utawa nelpon 1-800-SANDALS.

Warta liyane babagan Sandal

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.