Airlines aviation Breaking News Internasional Breaking News Singapura Warta Pamrentah News transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Negara lan Maskapai Penerbangan sing Nampa Pass Travel IATA

Pilih basa sampeyan
Negara lan Maskapai Penerbangan sing Nampa Pass Travel IATA
iatapass
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Mabur sajrone krisis COVID-19 dadi luwih gampang kanthi bantuan Asosiasi Transportasi Udara Internasional (IATA) lan IATA Travel Pass sing anyar. Pass kasebut saiki ditampa ing maskapai penerbangan lan negara-negara sing melu.

Print Friendly, PDF & Email
  1. 20 maskapai nampa lan ngajeni IATA Travel Pass kanggo para penumpang. Deleng dhaptar.
  2. Singapura minangka negara pertama sing nampa IATA Travel Pass, lan luwih akeh negara sing ngetutake
  3. IATA Pass minangka inisiatif saka klompok penerbangan global kanggo nyengkuyung pambukaan wates sajrone pandemi COVID-19.

Sawise 20 maskapai nampa IATA Travel Pass sing anyar, saiki uga negara pertama sing nampani pengunjung sing duwe IATA pass.

 International Asosiasi Transportasi Udara (IATA) nampi panriman Singapura babagan asil tes PCR COVID-19 pra-keberangkatan ing IATA Travel Pass.

Wiwit tanggal 1 Mei 2021, penumpang sing lelungan menyang Singapura bakal bisa nggunakake IATA Travel Pass kanggo nuduhake asil tes PCR COVID-19 pra-keberangkatan nalika mlebu karo maskapai, uga nalika mlebu ing pos-pos imigrasi ing Bandara Changi. Iki minangka bagean saka kolaborasi terus antara Otoritas Penerbangan Sipil Singapura (CAAS) lan IATA kanggo nggampangake lelungan kanthi lancar lan efisien liwat sertifikat digital tes COVID-19.

Kanggo mbukak maneh wates tanpa karantina lan miwiti maneh pamrentah penerbangan kudu yakin manawa efektif nyuda risiko ngimpor COVID-19. Iki tegese duwe informasi sing akurat babagan status kesehatan COVID-19 para penumpang.

Ngandhani penumpang babagan tes, vaksin, lan langkah-langkah liyane sing dibutuhake sadurunge lelungan, rincian babagan ngendi dheweke bisa nyoba lan menehi kemampuan kanggo nuduhake tes lan asil vaksinasi kanthi cara sing bisa diverifikasi, aman lan nglindhungi privasi minangka kunci kanggo menehi pamaréntah kapercayan kanggo mbukak wates. Kanggo ngrampungake tantangan iki, IATA ngupayakake ngluncurake IATA Travel Pass, platform digital kanggo para penumpang.

"Duwe kapercayan saka pimpinan penerbangan kaya Singapura nampa IATA Travel Pass iku penting banget. Uji coba terus-terusan ndadekake kita bisa mbukak IATA Travel Pass dadi alat kritis kanggo restart industri kanthi menehi kredensial kesehatan lelungan sing wis diverifikasi menyang pamrentah. Lan para pelancong bisa duwe kapercayan lengkap yen data pribadine aman lan bisa dikontrol dhewe. Sukses upaya gabungan kita bakal nggawe kemitraan IATA karo pamrentah Singapura minangka model sing kudu diterusake wong liya, ”ujare Willie Walsh, Direktur Jenderal IATA.

"Kita wis nggawe kemitraan sing dawa lan jero karo IATA kanggo nggawe solusi kanggo nggampangake lelungan. Kolaborasi paling anyar karo IATA iki nuduhake komitmen sing padha kanggo ndukung adopsi sertifikat kesehatan digital lan mulihake lelungan udara internasional. Nalika ngupayakake mbangun maneh pusat udara Changi kanthi aman, kita bakal terus golek solusi liyane sing bisa nyedhiyakake cara nuduhake sertifikat kesehatan sing aman kanggo lelungan internasional sing aman, "ujare Kevin Shum, Direktur Jenderal CAAS.

Sertifikat kesehatan digital bakal dadi fitur utama kanggo lelungan udara kanthi maju. Nggawe solusi sing dipercaya lan aman kanggo verifikasi kredensial kesehatan para plancong bakal kritis kanggo nggampangake lelungan udara sing apik lan njaga kesehatan masarakat. IATA Travel Pass minangka solusi dompet digital aman pribadi sing bisa digunakake para penumpang kanggo njupuk lan nyimpen asil tes COVID-19 saka laboratorium terakreditasi.  

Sawise uji coba sukses dening Singapore Airlines, pejabat kesehatan lan kontrol wates Singapura bakal nampa IATA Travel Pass minangka bentuk presentasi asil tes pra-keberangkatan COVID-19 sing valid kanggo mlebu ing Singapura. Informasi sing ditampilake ing IATA Travel Pass bakal ana ing format sing memenuhi syarat tes pra-keberangkatan COVID-19 Singapura sing ana ing Singapura.

Luwih saka 20 maskapai ngumumake uji coba IATA Travel Pass. 

Maskapai sing nyoba IATA Travel Pass

Singapore Airlines
Singapore Airlines
Qatar Airways
Emirat
Etihad
IAG
Malaysia Airlines
Rwandair
Air New Zealand
Qantas
Air Baltik
Teluk Air
ANA
Serbia Udara
Thai Airways
Senyum Thai
Korean Air
NEOS
Virgin Atlantic
Ethiopian
Vietnam Vietnam
Hong Kong Airlines

Wisatawan menyang Singapura sing pengin nggunakake IATA Travel Pass kudu mriksa maskapai sing lagi dituju kanggo nduweni hak nggunakake IATA Travel Pass. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.