Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality LGBTQ Warta Mewah News wong tanggung jawab Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Orbitz dadi mitra global IGLTA paling anyar

Pilih basa sampeyan
Orbitz dadi mitra global IGLTA paling anyar
Orbitz dadi mitra global IGLTA paling anyar
ditulis dening Harry Johnson

Kampanye "Lelungan Kaya Sampeyan" ngajak kabeh wong lelungan kanthi istilah dhewe, dudu masarakat sing digawe kanggo dheweke

Print Friendly, PDF & Email
  • Orbitz menehi dhukungan ing saindhenging taun kanggo asosiasi lan lelungan sambutan LGBTQ +
  • Orbitz debut kampanye iklan anyar lan ajakan kanggo lelungan LGBTQ +
  • Kampanye anyar Orbitz mbayangake post-COVID 19 ing jagad sing plancongan dirayakake lan disambut

Orbitz bubar gabung karo klompok elit merek sing dadi mitra global ing Asosiasi Plancongan LGBTQ + Internasional (IGLTA), nggawe dhukungan kanggo taun asosiasi lan lelungan sambutan LGBTQ +.

OrbitzKemitraan karo IGLTA minangka bagean saka negesake situs lelungan babagan komitmen sing wis suwe kanggo lelungan klebu. Rong puluh taun sawise ngluncurake iklan cetak LGBTQ + pertama sing nyengkuyung para wisatawan supaya "ndeleng jagad miturut syarat-syarat sampeyan," Orbitz miwiti kampanye iklan anyar lan njaluk tumindak kanggo para pelancong LGBTQ + nalika industri plancongan siap mbalek maneh. 

Kampanye, "Lelungan Kaya Sampeyan," ngundang kabeh wong lelungan kanthi pamrentahane dhewe, dudu masarakat sing digawe kanggo dheweke.

"Duwe agensi lelungan online kaya Orbitz minangka mitra iku penting amarga bisa nambah gaweyan kanggo ningkatake keamanan lan kesetaraan kanggo para lelungan LGBTQ +," ujare Presiden / CEO IGLTA John Tanzella. “Kanggo lelungan LGBTQ + lan akeh komunitas liyane, rumangsa aman lan ditampa isih dadi pangecualian tinimbang norma. Saiki luwih saka saiki, industri kita kudu ningkatake keragaman, usaha, lan upaya kalebu lan mbantu mbangun lelungan kanthi cara supaya kabeh rumangsa diajak njelajah jagad iki. "

Fotografer lan sutradara LGBTQ + visioner Cass Bird — misuwur amarga makarya karo selebriti kalebu The Obamas, Jay-Z lan Gigi Hadid — sing diarahake Lelungan Kaya Sampeyan, sing nduweni pasangan LGBTQ +, kanca lan bakat. Ndhukung kreatif yaiku lagu musik "You Don't Own Me," kaya sing direkam dening artis musik indie sing lagi maju, alias Josia Young. Young minangka seniman LGBTQ + pria Ireng pertama sing ngrekam maneh klasik feminis Lesley Gore.  

Sawise setaun tanpa lelungan, kampanye anyar Orbitz mbayangake post-COVID 19 ing jagad sing plancongan sing dirayakake lan disambut. "Iki minangka bab anyar kanggo Orbitz nalika nandur modhal ing produk sing bakal nyebabake pangaribawa lan pangembangan industri," ujare Direktur Merek Orbitz, Carey Malloy. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.