Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Apa tujuan bulan madu sing paling dikarepake ing AS?

Hawaii dinobat dadi tujuan bulan madu USA paling dhuwur

Print Friendly, PDF & Email
  • Maladewa kanthi 519,000 telusuran dadi puncak ing jagad
  • Hawaii, Florida lan Colorado minangka tujuan bulan madu utama ing AS
  • South Dakota minangka tujuan bulan madu nomer siji ing AS sing saya misuwur

Riset industri anyar mbukak tujuan bulan madu sing paling dikarepake ing AS. Dadi, ing endi penganten anyar pengin ngarep bulan madu taun iki?

Tujuan bulan madu negara paling populer ing AS

  1. Hawaii- 165,900 telusuran
  2. Florida- 27,900 telusuran
  3. Colorado- 27,200 telusuran
  4. California- 22,600 telusuran
  5. Alaska- 18,680 telusuran
  6. Montana- 14,070 telusuran
  7. Texas- 11,690 telusuran
  8. New York- 10,790 telusuran
  9. Maine- 10,120 telusuran 
  10. Tennessee- 10,070 telusuran

Ngambil makutha yaiku Hawaii kanthi 165,990 pencarian tahunan kanthi gedhe, sing nomer loro ing Florida yaiku 27,900 telusuran, disusul karo Colorado kanthi 27,200 telusuran saben taun. 

Tujuan bulan madu negara AS dadi kondhang 

  1. South Dakota- 156.25% taun mundhak
  2. Ohio - 109.30% taun tambah taun
  3. Virginia Barat- 108.82% taun mundhak
  4. Kansas- 100% taun mundhak
  5. Utah - 89.69% taun mundhak
  6. Wisconsin- 85.40% taun mundhak
  7. Delaware- 75% taun mundhak
  8. Wyoming- 73.84% taun mundhak
  9. Virginia- 70.68% taun mundhak
  10. Montana- 69.72% taun mundhak

South Dakota minangka tujuan bulan madu nomer siji ing AS sing saya misuwur saben taun kanthi kenaikan 156.25% sing gedhe, diikuti dening Ohio kanthi kenaikan 109.3% lan ing papan nomer telu kanthi kenaikan 108.82% yaiku Virginia Barat. 

Kanggo jagad liyane….

Tujuan bulan madu sing paling dikarepake

  1. Maldives
  2. Bora Bora
  3. Bali
  4. Mauritius
  5. Fiji
  6. Santorini
  7. Seychelles
  8. Goa
  9. Paris
  10. Saint Lucia

Ndhuwur ing donya kanggo tujuan bulan madu sing paling dikepengini yaiku Maladewa kanthi 519,000 pencarian, lan nomer loro yaiku Bora Bora kanthi 238,500 telusuran lan ing papan nomer loro yaiku Bali kanthi 208,700 pencarian.

Print Friendly, PDF & Email