Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kabar Olahraga News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways ngoperasikake penerbangan vaksin COVID-19 sing pertama

Qatar Airways kanggo nglakokake penerbangan vaksin COVID-19 sing pertama
Qatar Airways ngoperasikake penerbangan vaksin COVID-19 sing pertama
ditulis dening Harry Johnson

QR6421 bakal dioperasikake karo A350-1000, lan mung numpak kru lan penumpang sing divaksinasi

Print Friendly, PDF & Email
  • Penerbangan khusus bakal nampilake kabeh langkah sing wis ditrapake maskapai
  • Penumpang QR6421 bakal dilayani dening staf sing divaksinasi nalika mriksa
  • Penumpang ing kapal bakal bisa langsung urip pengalaman bersejarah kasebut

Qatar Airways terus ngasilake perjalanan internasional, ngoperasikake penerbangan vaksin COVID-19 sing pertama ing jagad iki. QR6421 bakal mangkat Bandara Internasional Hamad jam 11:00 mung nggawa kru lan penumpang sing divaksinasi, uga penumpang sing bakal dilayani staf sing divaksinasi nalika check-in. Penerbangan khusus, sing bakal bali menyang Doha jam 14:00, bakal nuduhake kabeh langkah sing ditindakake maskapai kanggo njamin standar keamanan lan kebersihan sing paling dhuwur, kalebu inovasi paling anyar, 'Zero-Touch' pertama ing donya teknologi hiburan ing pesawat. Layanan khusus kasebut bakal dioperasikake karo maskapai penerbangan sing paling maju lan teknologi, Airbus A350-1000, kanthi pesawat kasebut uga diimbangi kanthi karbon sesuai karo tanggung jawab lingkungan operator.

Qatar Airways Kepala Eksekutif Grup, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker ujar: "Penerbangan khusus dina iki nuduhake tahap sabanjure pamulihan lelungan internasional ora adoh. Kita bangga bisa terus mandheg ing industri kasebut kanthi ngoperasikake penerbangan pertama karo kru lan penumpang sing divaksinasi kanthi lengkap lan menehi semangat kanggo masa depan penerbangan internasional. Kanthi penerbangan dadi driver ekonomi kritis ing saindenging jagad lan ing Negara Bagian Qatar, kita matur nuwun banget amarga dhukungan sing wis kita tampa saka pamrentah lan pejabat kesehatan lokal kanggo vaksin para staf, kanthi luwih saka 1,000 vaksin ditindakake saben dina. "

Penumpang sing bakal bisa langsung ngetrapake pengalaman bersejarah amarga industri Qatar Airways sing nuntun pesawat Super WiFi sing nggabungake teknologi paling anyar saka Inmarsat, SITA kanggo Pesawat lan Thales.

Kanggo nuduhake rasa matur nuwun kanggo wong-wong sing duwe peran penting ing kabeh pandemi, Qatar Airways menehi 100,000 tiket bali gratis kanggo petugas kesehatan lan 21,000 kanggo guru ing saindenging jagad ing taun 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.