Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Rusia Breaking News Keslametan Warta Breaking San Marino Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Skandal Vaksin UE duwe telung pemenang gedhe: San Marino, Rusia, lan Sputnik

San Marino tuku lan bisa ngasilake Vaksin Sputnik Rusia nglawan Kebijakan UE
sanmarru
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Republik San Marino mung dadi pemain global ing politik Rusia Kulon, lan babagan vaksinasi warga negara iki sing nglawan kabijakan EU minangka negara non EU sing dikepung Italia. anggota Uni Eropa.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sanajan UE ora ngidini Vaksin Sputnik saka Rusia, Republik San Marino cilik bisa ngasilake vaksin Sputnik Rusia ing Eropa.
  2. Iki bisa nggawe San Marino teka kanggo nylametake Negara-negara Eropa liyane kanggo menehi vaksin COVID-19 sing dibutuhake banget.
  3. San Marino duwe hubungan sing apik karo Federasi Rusia lan ora ndhukung sanksi UE.

Warta bombshell iki diwenehake marang eTurboNews ing pacelathon eksklusif karo Ketua WTN lan eTurboNews Penerbit Juergen Steinmetz, lan Duta Besar San Marino menyang UEA, Hon. Mauro Maiani. Pak Maiani uga Kepala Departemen Internasional ing Mentri of Pariwisata of San Marino lan anggota saiki ing Jaringan Pariwisata Dunia.

San Marino minangka negara sing ora duwe landa kanthi 33,986 warga lan diubengi dening Italia. Republik San Marino minangka salah sawijining republik paling tuwa ing donya. Nduwe sistem pamrentahan sing umure luwih saka pitung abad, lan konstitusi ditulis ing taun 1600.

"Kita dudu anggota Uni Eropa", ujare Duta Besar. "Kita duwe perjanjian bea cukai karo Italia lan diidini nggunakake Euro minangka mata uang kita. Kita uga duwe hubungan sing ramah banget karo Federasi Rusia lan nampi luwih saka 300,000 Turis Rusia ing taun 2019. ”

"San Marino ora ndhukung sanksi Uni Eropa paling anyar tumrap Rusia."

Kanca-kanca ing papan sing dhuwur, Pak Putin mutusake arep adol San Marino cukup saka Vaksin Sputnik, saengga San Marino saiki dadi negara sing divaksinasi pertama ing Eropa.

San Marino wis ngenteni supaya Italia tumindak sadurunge nolak Rusia. Miturut Pak Maiani, Italia wis setuju ngirim siji vaksin kanggo saben 1,750 vaksin sing ditampa menyang San Marino. Iki babagan hubungane karo populasi Italia dibandhingake karo San Marino.

Malah ora ana vaksin sing teka saka Italia, lan kanthi infeksi nomer papat nomer paling dhuwur ing saindenging jagad (adhedhasar populasi), San Marino kudu tumindak lan mutusake nylametake warga negarane.

"Aku dadi sukarela dadi bagian saka panelitian awal lan entuk Vaksin Sputnik." Kangge, warga San Marino pindhah saka posisi paling ala ing donya kanthi vaksinasi dadi sing paling apik.

Rusia bisa uga nylametake nyawane akeh wong ing San Marino. 4,586 infeksi COVID saka 33,986 warga sijine negara nomer 4 iki ing saindenging jagad. San Marino minangka negara nomer telu sing paling tilar donya kanthi kematian 2,501 saben yuta yuta. Mung Gibraltar lan Republik Ceko sing duwe tingkat kematian sing luwih dhuwur.

Minangka mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, Dr. Taleb Rifai marang anggota Jaringan Pariwisata Dunia kaping pirang-pirang manawa saben negara duwe dhewe.

Rusia saiki duwe kesempatan bisnis kanggo adol Sputnik ing Eropa, lan San Marino bisa uga setuju. Nganti saiki, Sputnik ora duwe tanduran ing Eropa Kulon, dadi lokasi sing luwih apik tinimbang negara independen non UE sing dikepung karo Uni Eropa.

Menteri Kesehatan San Marino lan Menteri Luar Negeri saiki ngrembug babagan proposal supaya Rusia nyipta pabrik Sputnik ing Republik San Marino. Bulgaria, Hongaria, ing antarane negara liya wis dadi calon klien lan bisa uga nolak kabijakan Uni Eropa lan tuku Vaksin Sputnik Rusia yen diproduksi ing San Marino.

Rungokake wawancara;

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.