Klik kanggo gabung karo acara langsung sing bakal teka

Pateni Iklan (klik)

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu
Warta Breaking Travel Warta Perjalanan Bisnis etn Pamrentahan Pariwara lan Sektor Publik Kabar Olahraga Warta Pengunjung Internasional mbangun Warta Pariwisata sing Bertanggung jawab Pariwisata Warta Pariwisata Warta Transportasi Travel Warta Teknologi Plancongan News Wire Plancongan

9 saka 10 wisatawan bakal kepenak nggunakake paspor kesehatan digital

9 saka 10 wisatawan bakal kepenak nggunakake paspor kesehatan digital
Avatar
ditulis dening Harry Johnson

Panliten kasebut nuduhake pentinge ngerti keprihatinan lelungan babagan privasi, kemudahan panggunaan lan keamanan

  • 41% wong sing seneng lelungan kepengin Book Plancongan Internasional sajrone enem minggu Watesan
  • Paspor kesehatan digital bisa dadi alat penting kanggo mbukak lelungan
  • 74% wisatawan sing survey sing gelem nyimpen data kesehatan lelungan kanthi elektronik

Panaliten anyar nyedhiyakake warta sing nyengkuyung kanggo industri kasebut, kanthi 41% wong sing seneng lelungan internasional kudu pesenan internasional sajrone nem minggu sawise diwatesi watesan.

Panliten kasebut uga nuduhake pentinge ngerti keprihatinan wisatawan babagan privasi, kemudahan panggunaan lan keamanan.

Nalika pamrentah lan industri lelungan njelajah mupangat paspor kesehatan digital, pesen saka turis jelas: paspor kesehatan digital bisa dadi alat penting kanggo mbukak lelungan. Panliten kasebut nemokake manawa luwih saka 9 saka 10 (91%) turis sing disurvei ujar manawa bakal kepenak nggunakake paspor kesehatan digital kanggo lelungan mbesuk.

Riset sing nyengkuyung iki menehi insentif kanggo akselerasi rencana paspor kesehatan digital sing bakal mbantu ngatasi masalah para wisatawan. Panliten kasebut nyedhiyakake warta luwih apik kanggo industri iki amarga luwih saka 2 saka 5 wong sing lelungan (41%) ujar manawa dheweke bakal lelungan internasional sajrone enem minggu larangan dibatesi, nuduhake manawa napsu plancongan tetep akeh.

Survei 9,055 wisatawan ing Prancis, Spanyol, Jerman, India, UAE, Rusia, Singapura, Inggris lan AS uga ngemot tandha-ati kanggo industri kasebut kanthi luwih saka 9 saka 10 (93%) wisatawan sing duwe masalah babagan data kesehatan. kanggo lelungan bakal disimpen.

Nalika ditakoni babagan resepsi nyimpen lan nuduhake data kesehatan digital, asil survey nuduhake:

· Kurang saka telung kwartal (74%) wisatawan sing survey sing gelem nyimpen data kesehatan lelungan kanthi elektronik yen bisa liwat bandara kanthi luwih cepet kanthi interaksi pasuryan sing luwih sithik

· Luwih saka 7 saka 10 (72%) wisatawan sing survey sing gelem nyimpen data kesehatan lelungan kanthi elektronik yen bisa lelungan menyang tujuan liyane

· 68% wisatawan sing setuju bakal luwih seneng nuduhake data kesehatan yen maskapai sing paling sering lelungan nawakake cara kanggo nyimpen data kesehatan lelungan.

Sanajan resep kanggo nuduhake data dhuwur, industri lelungan kudu nimbang prihatin lelungan babagan panggunaan data. Telung masalah utama para pelancong yaiku:

· Risiko keamanan nalika informasi pribadi diretas (38%)

· Keprigelan privasi babagan informasi kesehatan sing kudu dituduhake (35%)

· Kurang transparansi lan ngontrol lokasi data dituduhake (30%).

Survei kasebut uga nemokake solusi apa sing bisa ngatasi keprihatinan babagan data kesehatan digital lan lelungan ing mbesuk lan asil ditampilake:

· 42% wong sing seneng lelungan ujar manawa aplikasi lelungan sing bisa digunakake sajrone kabeh lelungan bakal ningkatake pengalaman lelungan kanthi sakabehe lan njamin manawa informasine ana ing sak papan.

· 41% wong lelungan setuju yen app lelungan bakal nyuda stres sajrone lelungan

· 62% wisatawan luwih seneng nggunakake aplikasi kanggo nyimpen data kesehatan yen perusahaan lelungan bermitra karo perusahaan kesehatan sing dipercaya.

Riset kasebut minangka nomer loro ing serangkaian survey para wisatawan, ing ngendi Amadeus njupuk titik pamriksa babagan sentimen wisatawan lan keprihatinan kanggo mbiyantu industri mbangun lelungan kanthi cara sing paling efektif. Survei Perjalanan Rethink 2020 ngumumake kepiye teknologi bisa mbantu nambah kapercayan lelungan lan Amadeus mbahas pitakon iki kanggo ndeleng kepiye kapercayan wisatawan wis owah wiwit September 2020. 91% wisatawan saiki ujar manawa teknologi bakal nambah kapercayan kanggo lelungan, tambah saka 84% ing wulan September 2020.

Nalika takon teknologi sing bakal nambah kapercayan kanggo lelungan sajrone 12 wulan sabanjure, solusi seluler disorot minangka pilihan sing populer, kanthi telung teknologi utama kalebu:

· Aplikasi seluler sing nyedhiyakake kabar lan tandha ing perjalanan (45%)

· Pembayaran seluler tanpa kontak (kayata, Apple utawa Google Pay, Paypal, Venmo) (44%)

· Asrama seluler (kayata, pass boarding ing ponsel) (43%)

Ora ana sangsi manawa COVID-19 bakal terus mbentuk cara lelungan nganti pirang-pirang wulan kepungkur, kaya pengaruhe ing area liyane ing gesang kita. Nanging, isih ana kahanan sing durung mesthi, panelitian kaya iki negesake optimisme yen bakal nggawe lelungan bali luwih apik tinimbang sadurunge. Kolaborasi ing pamrentah lan industri minangka kunci kanggo miwiti maneh lelungan, nalika ngirimake pangarepan para lelungan sing dijelasake ing survey kesehatan digital Travel Rebuild, nggunakake teknologi sing bener kanggo ngaktifake lelungan sing gegandhengan lan tanpa kontak.

Panaliten iki nyoroti maneh peran penting sing bakal ditindakake teknologi ing pembangunan plancongan. Kita wis ndeleng owah-owahan wiwit survey pungkasan, amarga para turis saiki luwih fokus karo teknologi seluler lan tanpa tutul, wilayah penting sing bakal nguatake kapercayan lelungan kanthi jelas. Sampeyan uga cocog banget kanggo ndeleng manawa para turis mbukak paspor kesehatan digital lan nuduhake data nalika pindhah ing perjalanan, yen wis ana keamanan sing bener. Ing Amadeus, kita komitmen kanggo mbangun industri sing luwih apik, bebarengan karo para pelanggan lan mitra.