Klik kanggo gabung karo acara langsung sing bakal teka

Pateni Iklan (klik)

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu
Warta Karibia etn Artikel Fitur Warta Industri Perhotelan Warta Pengunjung Internasional Warta perjalanan Jamaika mbangun Warta Pariwisata Travel Tujuan Plancongan Warta Wisata

Jamaika akhir minggu Paskah: Tambah akeh sing teka

Draft otomatis

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett nuduhake manawa nganti saiki, Jamaika nampi 209,930 penumpang menyang pulau kasebut, yaiku 164,157 sing turis.

  1. Sajrone akhir minggu Paskah, Jamaika nyathet paningkatan utama sing tekane ing persinggahan, lan pulau kasebut nyathet paling akeh pengunjung wiwit wiwitan pandemi COVID-19.
  2. Wiwit tanggal 1-5 April, cedhak karo 15,000 pengunjung mampir ing negara pulau kasebut.
  3. Jamaika isih dadi perhatian utama para pengunjung, lan kita terus maju kanthi pulih, ujare Menteri Bartlett.

"Miturut data pambuka Dewan Pariwisata Jamaika (JTB), Jamaika nyathet sawetara 14,983 pengunjung ing pulau kasebut wiwit 1 nganti 5 April 2021. Luwih saka 13,000 pengunjung kasebut mlebu pulau kasebut liwat Bandara Internasional Sangster ing Teluk Montego," ujare Menteri diterangno.

Menteri Bartlett banjur negesake manawa Jamaika ing akhir minggu Paskah nyathet kenaikan jumlah pendhudhukan sing penting, lan pulau kasebut nyathet jumlah pengunjung paling akeh wiwit wiwitan pandemi COVID-19.

"Aku seneng banget karo data sing wis ditampa, amarga nuduhake manawa Jamaika isih dadi perhatian utama para pengunjung lan kita terus maju kanthi cepet ing sektor kita. Aku muji tim ing Jamaika Papan Turis, kanggo kampanye pemasaran sing agresif lan inovatif, sing wis jelas mengaruhi. Pujian khusus uga kudu diwenehake kanggo mitra pariwisata lan para pemangku kepentingan kanggo kerja keras sing uga ditindakake ing pemasaran Brand Jamaica menyang saindenging jagad, "ujare Menteri Bartlett.

Menteri kasebut uga nyathet manawa perwakilan Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo) lan entitas pamrentah liyane, ngunjungi pirang-pirang properti ing akhir minggu-akhir minggu kanggo mriksa entitas lan uga mriksa kepatuhan, dening warga lokal lan pengunjung, kanthi kesehatan COVID-19. lan protokol keamanan.

"We seneng nuduhake manawa laporan sing ditampa dening Menteri kasebut nuduhake manawa ana kepatuhan banget karo protokol kasebut, amarga para pemain ing sektor kasebut ngetrapake langkah-langkah COVID-19 sing ketat ing akhir minggu libur, sanajan akeh perumahan ing properti kasebut. Mula, aku kudu memuji para pemangku kepentingan amarga wis tamune tamu duwe pengalaman sing aman nanging ora bisa dielingi, ”ujare Bartlett.

Warta liyane babagan Jamaika

#bajangbali