Klik kanggo gabung karo acara langsung sing bakal teka

Pateni Iklan (klik)

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu
Kiriman tamu

HotelApp - App Layanan Tamu Tamu sing kurang saka Touch International Awards

HotelApp - App Layanan Tamu Tamu sing kurang saka Touch International Awards
Avatar
ditulis dening editor

International Travel Awards ngluncurake HotelApp - Aplikasi Seluler sing kurang kontak kanggo Hotel sing bekerjasama karo KSA Software Technology, perusahaan teknologi piranti lunak utama, QR Code App for Hotel sing ngidini tamu memesan lan ngakses fasilitas sajrone nginep ing hotel kasebut.

Ngelingi kahanan pandemi, HotelApp cocog kanggo saben hotel. Ya, nganggo lengganan saben wulan sing sederhana diwiwiti saka GBP 69 lan ora mbutuhake investasi gedhe.

App Hotel ora mbutuhake instalasi apa wae, lan hotel kudu entuk review wektu nyata kanthi klik tombol. Ora mung manawa tim hotel bisa ngatur kabeh panjaluk, keluhan saka tamu langsung saka konsol.

HotelApp nyedhiyakake sarana kanggo konektivitas end-to-end antarane hotel lan tamu. Aplikasi kasebut bakal nggawe dhukungan pelanggan sing luwih apik lan pungkasane nambah kepuasan pelanggan. Iki ngidini para petugas hotel nggunakake data lan umpan balik klien kanggo ngapikake fasilitas lan layanane.

HotelApp yakuwi nawakake kesempatan ing hotel kanggo ngganti kabeh pengalaman pelanggan. Hotel hotel bisa ngatur hotel lan miwiti promosi lan kegiyatan kanthi sawetara klik.

HotelApp ngidini tamu Hotel ngakses kabeh layanan sing ditawakake hotel liwat telpon. Mung mbutuhake pelanggan kanggo mindhai kode QR lan ngetik kode sing unik kanggo ngakses fasilitas, njaluk layanan sing ana gandhengane karo fasilitas, Plancongan, Tetep gegandhengan lan liya-liyane. App Layanan Tamu iki saiki ndhukung luwih saka 1000 layanan internal sing mbantu sampeyan miwiti kanthi cepet tanpa nglampahi wektu kanggo nambah data dhewe. Pelanggan bisa nambah panjaluk layanan liwat aplikasi kasebut, lan manajemen hotel bisa nglacak lan ngatasi masalah kasebut kanthi nyata.

Aplikasi layanan kamar iki nyedhiyakake menu lan makan ing mbesuk! Fitur Makan Tanpa Sentuh ngidini pangguna nggawe pesenan panganan ing restoran tanpa nggunakake menu fisik. Fitur iki nyedhiyakake pilihan kaya rega dinamis, menu khusus, nyorot masakan khusus lan teken, lan pilihan menu sing dipindai.

Fitur liyane sing ditawakake App for Hotel iki yaiku Menu Spa Digital. Fitur iki nggawe tamu hotel bisa memesan macem-macem layanan spa sing ditawakake hotel ing platform online. Fitur iki ngidini hotel ngrancang lan ngatur jadwal karyawan kanthi luwih apik kanggo kepuasan pelanggan sing efisien. Aplikasi iki uga ngidini menu spa sing didigitalake sing ndhukung paket spa sing disesuaikan, nyedhiyakake gambar spa, lan promosi. Iki bakal narik kawigaten para pelanggan kanthi tawaran sing apik lan nambah pesenan lan bathi.

HotelApp uga ndhukung pilihan kanggo push macem-macem promosi lan tawaran kanggo tamu hotel. Fitur iki mbantu nyengkuyung promosi media sosial lan ngaktifake pesen penyiaran menyang tamu hotel, nambah tekan lan bathi.

Para tamu hotel bisa ngatur aplikasi kasebut adhedhasar kabutuhan lan persyaratane. Pilihan kanggo pangaturan dhewe bakal ngidini hotel milih fitur sing cocog karo kekuwatane. Apa sampeyan pengin nawakake pengalaman sepisan ing wektu kanggo tamu? yen ya, hubungi tim HotelApp ing https://hotelappsoftware.com

sumber: https://internationaltravelawards.org