Klik kanggo gabung karo acara langsung sing bakal teka

Pateni Iklan (klik)

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu
Warta lelungan Bahama Warta Breaking Travel Warta Karibia Berita Industri Pelayaran etn Pamrentahan Pariwara lan Sektor Publik Warta Industri Perhotelan Warta Pengunjung Internasional mbangun Warta Resor Warta Pariwisata sing Bertanggung jawab Pariwisata Warta Pariwisata Travel Tujuan Plancongan Warta Wisata News Wire Plancongan

Apa sing anyar ing kepulauan Bahamas ing wulan April

Apa sing anyar ing kepulauan Bahamas ing wulan April
Avatar
ditulis dening Harry Johnson

Bahama siyap terus nggawa pengunjung pengalaman plancongan sing padha karo sing ditepungi

  • Crystal Cruises lan Royal Caribbean ngumumake bali menyang Bahama musim panas iki
  • Bahama dianugerahi sembilan nominasi ing World Travel Awards
  • Menteri Pariwisata Bahama uga nominasi kategori Papan Turis Utama Karibia ing kategori 2021

Bahama dadi panas ing musim semi iki kanthi ngumumake kembalinya pelayaran menyang papan sing dituju ing pirang-pirang wulan kepungkur lan situs-situs Amerika Utara Grup Expedia sing nuduhake 170% paningkatan babagan telusuran babagan tujuan kasebut ing wulan Februari. Kanthi sawetara pembukaan tambahan, Bahama siyap kanggo terus nggawa pengunjung pengalaman plancongan sing ora ana bandhing sing wis dingerteni.

NEWS

Cruising Bali menyang Bahama - Crystal Cruises lan Royal Caribbean ngumumake bali menyang Bahama musim panas iki. Crystal Cruises bakal makarya ing gelembung Bahama kanthi itineraries sing nuli Nassau, Bimini, Pulo Harbour, Great Exuma, San Salvador lan Long Island. Royal Caribbean ngumumake manawa Nassau bakal dadi homeport Adventure of the Seas wiwit wulan Juni lan bakal ngunjungi pulau-pulau tambahan kalebu Grand Bahama Island lan Perfect Day ing CocoCay, tujuan Royal Royal Royal Caribbean.

Menteri Pariwisata Bahamas ngluncurake Majalah Romance - Amarga pameran dagang romantis lan konsumen virtual sing sukses banget, Saka Bahamas With Love, Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama ngluncurake majalah roman digital kanthi jeneng sing padha. Majalah iki ngemot konten perencanaan pesta eksklusif, kalebu rekomendasi papan utama, inspirasi perencanaan pesta sarjana lan digawe ing tips dekorasi lan gaya The Bahama.

Ekspansi lan rekonstruksi Hole Superyacht Hole Hormicane Houricane Hornicane Hole Superyacht Marina sing dianti-anti ing Paradise Landing dijadwalake rampung Q4 2021. Marina sing dibangun kanthi lengkap bakal nyedhiyakake omah mewah dockside, ritel kelas donya, panedhaan sing apik lan fasilitas lengkap sing dirancang kanggo pamilik, tamu lan kru kapal pesiar, uga dermaga nganti 4 kaki lan 2021 kaki lurus ing jero banyu.

Mercusuar Pointe Dibukak maneh kanggo Tamu - Tanggal 25 Maret, Mercusuar Pulau Grand Bahama dibukak maneh kanggo tamu minangka bagean saka pambukaan maneh Grand Lucayan Resort. Properti kasebut nduweni 200 kamar tamu lan sawetara restoran ing lokasi.

Distillery John Watling Dibukak maneh - Penyulingan Bahamian sing misuwur, Distillery John Watling, dibukak maneh kanggo pengunjung ing pungkasan Maret. Tur gratis kasedhiya kanggo pengunjung pitung dina seminggu wiwit jam 10 esuk nganti 6 sore

Bahamas Meluncur Portal Bayaran Digital kanggo Boiler lan Nelayan - Departemen Pabean & Ekonomi Bahama lan Menteri Keuangan wis ngembangake portal elektronik kanggo idin kapal lan ijin kanggo dipesan kanthi online.

Bebungah lan tambahan

Bahamas dianugerahi Gangsa ing 2021 Award Adrian - Asosiasi Penjualan & Pemasaran Perhotelan Internasional bakal ngurmati Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama kanthi Penghargaan Bronze Adrian ing kategori Kampanye Pemasaran Integrasi kanggo kampanye sing isih Rockin. Sawise Hurricane Dorian, kampanye BMOTA Still Rockin 'nyoroti 14 pulau utama negara kasebut sing ora terganggu dening badai, sing nyumbang taun pemecah rekor 7.2 yuta pengunjung ing taun 2019.

Bahama Dihormati karo Sembilan Nominasi ing World Travel Awards - Kapuloan Bahama dipilih dadi nomine nomer siji ing 28th World Travel Awards taunan lan nominasi ing pantai utama, pelayaran, nyilem, bulan madu lan kategori tujuan umum. Menteri Pariwisata Bahama uga nominasi kategori Papan Turis Utama Karibia ing kategori 2021. Voting saiki dibukak nganti 2 Agustus 2021.