Klik kanggo gabung karo acara langsung sing bakal teka

Pateni Iklan (klik)

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu
Warta Breaking Travel Warta Perjalanan Bisnis Warta Karibia etn Pamrentahan Pariwara lan Sektor Publik Kabar Olahraga Warta Industri Perhotelan Warta Pengunjung Internasional mbangun Warta Resor Warta Pariwisata sing Bertanggung jawab Pariwisata Warta Pariwisata Travel Tujuan Plancongan Warta Wisata News Wire Plancongan Warta lelungan Trinidad lan Tobago

Badan Pariwisata Tobago ngluncurake kontes Mask On Tobago

Badan Pariwisata Tobago ngluncurake kontes Mask On Tobago
Avatar
ditulis dening Harry Johnson

Mask On Tobago ngajak masarakat supaya bersatu kanggo nggawe Tobago sing luwih aman kanggo warga, staf perhotelan lan pengunjung

  • Pariwisata Tobago nyengkuyung panggunaan topeng lan kepatuhan protokol kesehatan COVID-19 ing sektor pariwisata pulau kasebut
  • Kontes media sosial Mask On Tobago diluncurake sadurunge akhir minggu Paskah
  • Kontes kasebut diluncurake tanggal 02 April 2021 liwat kaca tujuan resmi Tobago ing Instagram, Facebook, lan Twitter

The Badan Pariwisata Tobago Terbatas (TTAL) ngluncurake kontes media sosial Mask On Tobago sadurunge akhir minggu Paskah sing rame, ing inisiatif paling anyar kanggo nyengkuyung panggunaan topeng lan kepatuhan protokol kesehatan COVID-19 ing sektor pariwisata pulau kasebut.

Mask On Tobago ngajak masarakat supaya bersatu kanggo nggawe Tobago sing luwih aman kanggo warga, staf perhotelan, lan pengunjung, lan nuduhake kepiye carane nindakake kanthi nuduhake foto liwat media sosial. Sawetara conto konten sing disengkuyung dening TTAL kalebu foto para pekerja pariwisata sing nganggo topeng lan PPE, pengunjung sing seneng ing Tobago nalika netepi peraturan pamrentah, lan langkah-langkah liyane sing ditindakake para pemangku kepentingan industri supaya bisnis lan layanan kasebut COVID-19 aman.

Kontes kasebut diluncurake tanggal 02 April 2021 liwat kaca tujuan resmi Tobago ing Instagram, Facebook, lan Twitter, lan menehi kesempatan kanggo para tamu menang hotel hotel lokal lan hadiah eksklusif liyane nganti tanggal 28 April 2021. Entri bakal layak kanggo nggambar mingguan uga rong seri Grand Prize.

Strategi keterlibatan paling anyar dening TTAL iki nggawe sukses saka prakarsa prangko "Plancongan Aman" World Travel and Tourism Council (WTTC) ing pulau kasebut, sing ditindakake dening Badan Pariwisata Tobago ing wulan Juni 2020. Tobago minangka tujuan kaping telu ing Karibia dijenengi tujuan "Plancongan Aman" dening WTTC, lan saiki wis ndeleng luwih saka 100 pariwisata nampa pedoman sing dijelasake ing Manual Kesehatan lan Keselamatan TTAL kanggo pos COVID-19, lan entuk cap "Plancongan Aman" kanggo operasine.

Koordinator Pemasaran TTAL Ms. Sheena Des Vignes ujar:

"Badan Pariwisata Tobago wis ngerti kebutuhan kanggo mutusake masalah keamanan lan reputasi tujuan kasebut nalika kita ngupaya njaga lan ngrampungake kapercayan konsumen ing Tobago lokal lan internasional.

Kontes Mask On Tobago kita bakal mbantu nggawe konten sing digawe pangguna ing platform digital sing nggambarake protokol kesehatan lan COVID-19 sing tumindak ing saindenging pulau, diwiwiti kanthi nggunakake topeng rai. Iki minangka langkah definitif kanggo nggawe tilas bukti saka macem-macem langkah-langkah keamanan sing ditindakake ing pulau, sing bakal nyengkuyung sukses luwih saka 100 mitra pariwisata sing wis diverifikasi lelungan sing Aman, lan nduduhake masarakat umum global manawa Tobago nyatane tujuan Plancongan Aman. ”

TTAL's Mask On Challenge minangka salah sawijining seri kegiatan ing pulau sing dadi bagian saka strategi organisasi kanggo mesthekake Tobago tetep dadi tujuan plancongan Aman, nglindhungi nyawa lan njaga masa depan industri. Inisiatif keterlibatan paling anyar iki bakal luwih disengkuyung karo konten tertulis sing digawe dening Agensi kanggo platform media tradisional lan digital kanggo nambah narasi babagan cara nemu Tobago kanthi aman nalika nampilake mitra "Plancongan Aman".