Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Meksiko Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Volaris: kapasitas 93% 2020 kanthi faktor beban 87% ing Maret 2021

Volaris: kapasitas 93% 2020 kanthi faktor beban 87% ing Maret 2021
Volaris: kapasitas 93% 2020 kanthi faktor beban 87% ing Maret 2021
ditulis dening Harry Johnson

Kanggo kuartal kaping 2021, Volaris ngarep-arep bisa dioperasikake udakara 110% saka kapasitas kuartal kaping loro 2019

Print Friendly, PDF & Email
  • Ing pasar Meksiko domestik, permintaan terus pulih
  • Pemulihan Volaris didhukung dening struktur unik murah murah
  • Volaris nduduhake fleksibilitas sing fokus ing manajemen kapasitas nalika ngadhepi kahanan permintaan sing molah malih

Volaris, maskapai penerbangan paling murah sing nglayani Meksiko, Amerika Serikat lan Amerika Tengah, nglaporake asil lalu lintas awal Maret 2021.

Ing pasar Meksiko domestik, panjaluk terus pulih lan kita nggunakake kesempatan kanggo nambah kapasitas, pungkasane wulan kanthi ASM 4.6% luwih akeh tinimbang taun sadurunge. Kapasitas internasional mudhun 35.4% ing wulan kasebut amarga terus ana peraturan AS babagan penerbangan internasional lan watesan karantina ing Meksiko sadurunge vaksinasi. Asile, total kapasitas Maret 2021 sing diukur karo ASM (Available Seat Miles) yaiku 92.8% dibandhingake karo wulan sing padha taun sadurunge. Permintaan sing diukur karo RPM (Revenue Passenger Miles) yaiku 98% dibandhingake karo wulan sing padha taun sadurunge. Volaris ngeterake 1.5 yuta penumpang ing Maret 2021 lan faktor mbukak sing dipesan yaiku 86.9%.

Volaris'Presiden lan Chief Executive Officer, Enrique Beltranena, ngomentari asil lalu lintas wulan Maret 2021, ujar: "Pamulihan utama industri Volaris didhukung dening struktur unik biaya murah sing nyedhiyakake Perusahaan dadi maskapai utama ing Meksiko. ing babagan penumpang sing digawa lan nyedhiyakake dhasar sing kuat kanggo pertumbuhan mbesuk. Proses pemulihan sing mantep wis fokus ing pambangunan jaringan inti, ngatur kapasitas miturut pasar nalika ngembang kaya sing dikarepake lan terus ngeksploitasi kesempatan anyar nalika katon. Angka Maret 2021 lan manajemen kapasitas minangka bukti kesempatan pasar domestik lan potensial Volaris kanggo nggedhekake jaringan internasional nalika pasar Amerika Serikat lan Amerika Tengah pulih. ”

Sajrone kuartal pertama 2021, Volaris nduduhake fleksibilitas sing fokus ing manajemen kapasitas nalika kahanan permintaan sing molah malih. Volaris ngrampungake kuartal sing dioperasikake 88.3% saka ASM sing mabur ing kuartal pertama taun sadurunge. Kanggo kuartal kaping 2021, Perusahaan ngarepake operasi udakara 110% saka kapasitas kuartal kaping loro 2019.

Tabel ing ngisor iki ngringkes asil lalu lintas Volaris kanggo wulan Maret 2021. Kanggo kuartal pertama 2021, kita mbandhingake karo angka 2020. Perlu dielingake yen pandemi COVID-19 durung wiwit nuwuhake permintaan ing Meksiko nganti paruh kaping pindho Maret 2020. Efektif April 2021, kita bakal miwiti mbandhingake karo taun 2019.

Maret

2021
March2020VariasiYTDM Maret 2021YTDM Maret 2020Variasi
RPM (ing jutaan, dijadwal &

piagam)






domestik1,2111,1237.8%3,2563,660-11.0%
internasional285403-29.3%9461,506-37.2%
Total1,4961,527-2.0%4,2025,166-18.7%
ASM (ing jutaan, dijadwal &

piagam)






domestik1,3691,3094.6%4,0384,253-5.0%
internasional353546-35.4%1,3421,843-27.2%
Total1,7221,855-7.2%5,3806,095-11.7%
Faktor Beban (ing%, dijadwalake,

RPM / ASM)






domestik88.5%85.8%2.7 pp80.6%86.1%(5.4) pp
internasional80.8%73.9%6.9 pp70.5%81.7%(11.2) pp
Total86.9%82.3%4.6 pp78.1%84.7%(6.6) pp
penumpang (ing ewu,

dijadwal & charter)






domestik1,3371,2913.5%3,5974,229-15.0%
internasional212276-23.3%6741,048-35.7%
Total1,5491,568-1.2%4,2715,277-19.1%
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.