Klik kanggo gabung karo acara langsung sing bakal teka

Pateni Iklan (klik)

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu
Berita Maskapai Kabar bandara Berita Aviation Warta Breaking Travel Warta Perjalanan Bisnis etn Warta Pengunjung Internasional Warta lelungan Meksiko mbangun Warta Pariwisata sing Bertanggung jawab Pariwisata Warta Pariwisata Warta Transportasi Travel Warta Wisata News Wire Plancongan

Volaris: kapasitas 93% 2020 kanthi faktor beban 87% ing Maret 2021

Volaris: kapasitas 93% 2020 kanthi faktor beban 87% ing Maret 2021
Avatar
ditulis dening Harry Johnson

Kanggo kuartal kaping 2021, Volaris ngarep-arep bisa dioperasikake udakara 110% saka kapasitas kuartal kaping loro 2019

  • Ing pasar Meksiko domestik, permintaan terus pulih
  • Pemulihan Volaris didhukung dening struktur unik murah murah
  • Volaris nduduhake fleksibilitas sing fokus ing manajemen kapasitas nalika ngadhepi kahanan permintaan sing molah malih

Volaris, maskapai penerbangan paling murah sing nglayani Meksiko, Amerika Serikat lan Amerika Tengah, nglaporake asil lalu lintas awal Maret 2021.

Ing pasar Meksiko domestik, panjaluk terus pulih lan kita nggunakake kesempatan kanggo nambah kapasitas, pungkasane wulan kanthi ASM 4.6% luwih akeh tinimbang taun sadurunge. Kapasitas internasional mudhun 35.4% ing wulan kasebut amarga terus ana peraturan AS babagan penerbangan internasional lan watesan karantina ing Meksiko sadurunge vaksinasi. Asile, total kapasitas Maret 2021 sing diukur karo ASM (Available Seat Miles) yaiku 92.8% dibandhingake karo wulan sing padha taun sadurunge. Permintaan sing diukur karo RPM (Revenue Passenger Miles) yaiku 98% dibandhingake karo wulan sing padha taun sadurunge. Volaris ngeterake 1.5 yuta penumpang ing Maret 2021 lan faktor mbukak sing dipesan yaiku 86.9%.

Volaris'Presiden lan Chief Executive Officer, Enrique Beltranena, ngomentari asil lalu lintas wulan Maret 2021, ujar: "Pamulihan utama industri Volaris didhukung dening struktur unik biaya murah sing nyedhiyakake Perusahaan dadi maskapai utama ing Meksiko. ing babagan penumpang sing digawa lan nyedhiyakake dhasar sing kuat kanggo pertumbuhan mbesuk. Proses pemulihan sing mantep wis fokus ing pambangunan jaringan inti, ngatur kapasitas miturut pasar nalika ngembang kaya sing dikarepake lan terus ngeksploitasi kesempatan anyar nalika katon. Angka Maret 2021 lan manajemen kapasitas minangka bukti kesempatan pasar domestik lan potensial Volaris kanggo nggedhekake jaringan internasional nalika pasar Amerika Serikat lan Amerika Tengah pulih. ”

Sajrone kuartal pertama 2021, Volaris nduduhake fleksibilitas sing fokus ing manajemen kapasitas nalika kahanan permintaan sing molah malih. Volaris ngrampungake kuartal sing dioperasikake 88.3% saka ASM sing mabur ing kuartal pertama taun sadurunge. Kanggo kuartal kaping 2021, Perusahaan ngarepake operasi udakara 110% saka kapasitas kuartal kaping loro 2019.

Tabel ing ngisor iki ngringkes asil lalu lintas Volaris kanggo wulan Maret 2021. Kanggo kuartal pertama 2021, kita mbandhingake karo angka 2020. Perlu dielingake yen pandemi COVID-19 durung wiwit nuwuhake permintaan ing Meksiko nganti paruh kaping pindho Maret 2020. Efektif April 2021, kita bakal miwiti mbandhingake karo taun 2019.

Maret

2021
March2020VariasiYTDMarch 2021YTDMarch 2020Variasi
RPM (ing jutaan, dijadwal &

piagam)






domestik1,2111,1237.8%3,2563,660-11.0%
internasional285403-29.3%9461,506-37.2%
Total1,4961,527-2.0%4,2025,166-18.7%
ASM (ing jutaan, dijadwal &

piagam)






domestik1,3691,3094.6%4,0384,253-5.0%
internasional353546-35.4%1,3421,843-27.2%
Total1,7221,855-7.2%5,3806,095-11.7%
Faktor Beban (ing%, dijadwalake,

RPM / ASM)






domestik88.5%85.8%2.7 pp80.6%86.1%(5.4) pp
internasional80.8%73.9%6.9 pp70.5%81.7%(11.2) pp
Total86.9%82.3%4.6 pp78.1%84.7%(6.6) pp
penumpang (ing ewu,

dijadwal & charter)






domestik1,3371,2913.5%3,5974,229-15.0%
internasional212276-23.3%6741,048-35.7%
Total1,5491,568-1.2%4,2715,277-19.1%