Klik kanggo gabung karo acara langsung sing bakal teka

Pateni Iklan (klik)

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu
Warta lelungan Australia Berita Aviation etn Artikel Fitur mbangun Warta Pariwisata Travel Asosiasi Perjalanan News Tujuan Plancongan Warta Wisata

Persaingan penerbangan Australia wis siyap: Apa kabeh bisa urip?

George Woods, mitra saka LEK Consulting and Strategic Advisory Firm, sing dadi kepala praktik penerbangan ing wilayah kasebut, gabung karo panel karo 3 ahli penerbangan babagan kompetisi penerbangan Australia ing taun 2021.

  1. Sawise ngalami pirang-pirang kunci amarga pandemi COVID-19, kayane lelungan wiwit diwiwiti maneh.
  2. Nalika lelungan lintas wates bisa uga isih mbesuk, ing endi kita ing pasar perjalanan domestik sing kompetitif?
  3. Apa sing dadi panjaluk penerbangan saka penumpang kanggo lelungan?

Gabung Woods kanggo diskusi kompetisi penerbangan Australia iki yaiku Cameron McDonald, kepala riset ing E&P, sing nggawa pengalaman bertahun-tahun ing riset investasi sajrone E&P, lan sadurunge karo Deutsche Bank sing nutupi sektor transportasi. Sadurunge gabung, Cameron uga ana ing Hastings Funds Management minangka direktur lan uga ing UTA ing kana dheweke dadi dewan ing Bandara Perth.

Anna Wilson, sing saka Frontier Economics, minangka ahli ekonomi mikro spesialis ing saindenging Pasifik lan ahli ekonomi sing spesialisasine masalah transportasi lan peraturan. Saiki dheweke dadi praktik transportasi lan nggawa pengalaman kerja bareng karo klien ing sektor penerbangan ing masalah jaringan, peraturan, lan ramalan pasar.

Rod Sims, ketua Komisi Kompetisi lan Konsumen Australia (ACCC), minangka kursi paling dawa ing sejarah ACCC. Sadurunge, dheweke dadi ketua Dewan Kompetisi Nasional, lan sadurunge duwe karir sukses banget minangka konsultan strategi sing lungguh ing pirang-pirang dewan lan uga ing Canberra minangka sekretaris PMNC. Waca babagan - utawa lungguh maneh lan dirungokake - apa sing bakal diandharake panel kasebut sajrone iki CAPA - Pusat Penerbangan acara:

George Woods:

Kita bakal entuk wektu sing nyenengake sadurunge. Kita wis normal nalika lungguh ing pasar penerbangan domestik sing duwe bathi, sing ngemot pasangan kutha paling sibuk nomer papat ing donya. Nanging industri iki wis mandheg, lagi proses pambangunan, kaloro saka segi industri ing endi kita waca restart VA lan Rex utawa restart VA lan Rex miwiti bisnis utama. Lan ing ngendi kita uga ndeleng konsumen miwiti maneh wisatawan. Dheweke wis ngalami pirang-pirang kunci.

Perbatasan internasional ditutup, lan dakkira umume wong setuju manawa lelungan internasional adoh banget, nanging kita bakal miwiti ndeleng tunas ijo ing njero domestik. Dadi babagan obrolan saiki, aku mikir bisa ngomong sawetara perkara. Kita bisa uga ngobrol babagan pasar lan kepiye carane ndeleng, lan banjur mlebu ing lingkungan kompetitif domestik. Aku bisa uga takon karo panel ing ngendi dheweke mikir yen kita wis pulih. Mungkin, Cameron, apa sampeyan pengin menehi pinemu babagan ngendi sampeyan ndeleng pasar penerbangan ing sawetara wektu sabanjure?

Cameron McDonald:

Mesthi wae Matur suwun, George, lan welcome kabeh wong kanggo sesi sore iki. Ing babagan ngendi aku ndeleng pasar saiki, lan aku nutupi bandara Qantas lan Sydney minangka rekomendasi investasi finansial. Pasar kasebut katon rapuh banget. Nalika sampeyan negesake, wates internasional tetep ditutup, katon internasional kaya-kaya bakal tetep ditutup sajrone wektu sing suwe. Lan ora mung kekarepan maskapai kanggo operate utawa kemampuan kanggo operate. Iki uga lingkungan panjaluk sing ndasari penumpang. Dadi ora bakal dheweke gelem bali maneh ing bidang pesawat, nanging bakal dadi perkara kaya asuransi perjalanan, layanan kesehatan, lan liya-liyane ing pasar tujuan sing bakal ditindakake miturut pandangan kita. Dadi, kita mikir bakal nyuda pamulihan ing pasar internasional sajrone wektu sing suwe.

Ing pasar domestik, ana sawetara tunas ijo. Maneh, volatil banget, lan kita bakal ndeleng perdana adhedhasar negara sing cepet banget kanggo ngunci wates, ing sawetara kasus sajrone sajrone notifikasi. Dadi, rencana plancongan lan plancongan bisnis angel banget. Lan sampeyan pungkasane bisa uga nindakake luwih akeh iki lan melu ing Zoom lan rapat virtual saka perspektif bisnis. Lan dakkira sampeyan bisa uga bakal ndeleng nggawe preinan luwih akeh tinimbang interstate ing jangka cendhak sadurunge kita mulai ndeleng mupangat vaksin sing diluncurake. Dadi, kita mesthi bakal nemoni sawetara tantangan kanggo pasar internasional, nanging sawetara tantangan lan kahanan sing ora stabil ing pasar domestik sajrone taun tanggalan iki.