Klik kanggo gabung karo acara langsung sing bakal teka

Pateni Iklan (klik)

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu
Berita Maskapai Kabar bandara Berita Aviation etn Artikel Fitur Warta Pengunjung Internasional Kabar lelungan Kenya mbangun Pariwisata Warta Transportasi Travel Tujuan Plancongan Warta Wisata Keamanan Plancongan & Darurat Warta Perjalanan Inggris

Kenya Airways pesawat London pungkasan

Kenya Airways mabur paling pungkasan menyang Inggris dina iki, kanthi siyap kanggo ngalahake tenggat waktu penasihat perjalanan sing diwiwiti dina Jumuah iki.

  1. Inggris menehi saran perjalanan lan ora bakal nampa warga negara asing saka utawa liwat Kenya wiwit tanggal 9 April.
  2. Kanggo nyukupi kebutuhan lelungan sadurunge konsultasi ditindakake, Kenya Airways nambahake penerbangan repatriasi.
  3. Pelanggan uga bisa ngganti pesenan kanggo lelungan mengko utawa njaluk mbalekaken tanpa dendha.

Ayo dina Kamis iki, Kenya Airways pesawat London pungkasan bakal ditindakake sawise nambahake 2 penerbangan repatriasi kanggo memenuhi permintaan lelungan menyang Inggris sadurunge penasihat perjalanan sing diterbitake minggu kepungkur diwiwiti dina Jumuah iki.

"Amarga tambah akeh permintaan kanggo lelungan menyang Inggris sadurunge konsultasi diwiwiti tanggal 9 April, kita nambahake 2 penerbangan anyar ing tanggal 4 lan 8 April," waca pernyataan saka kantor pusat maskapai ing ibukota Kenya Nairobi.

Wiwit tanggal 9 April, Inggris ora bakal nampa warga negara asing lelungan saka utawa liwat Kenya menyang bandara, kalebu penumpang transit sing mung bisa liwat Bandara Internasional Jomo Kenyatta (JKIA) ing Nairobi.

"Pelanggan sing kena pengaruh karo arahan iki bisa uga ngganti pesenan kanggo lelungan mengko utawa njaluk pengembalian dana kanthi kabeh hukuman sing dilirwakake," ujare manajemen maskapai kasebut.

Kenya Airways nglayani wilayah Afrika Wétan lan sebagéyan negara-negara Afrika Tengah lan pulau-pulau ing Rim Wétan Samodra India.