Klik kanggo gabung karo acara langsung sing bakal teka

Pateni Iklan (klik)

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu
Warta Perjalanan Bisnis etn Artikel Fitur Pamrentahan Pariwara lan Sektor Publik Warta Pengunjung Internasional Wong ing Plancongan & Pariwisata mbangun Warta lelungan Thailand Warta Investasi Pariwisata Warta Pariwisata Travel Tujuan Plancongan Warta Wisata News Wire Plancongan

Thailand sing luar biasa kudu ngasilake eseman kanggo para petugas pariwisata

Lockdown lengkap saka Industri Pariwisata lan Pariwisata Thailand wis nggawe eseman saka pirang-pirang pekerja khusus ing industri pariwisata lan pariwisata. Thailand ana ing dalan kanggo mbukak maneh lan CEO PATA Dr. Mario Hardy ngerti pentinge masarakat sing kerja pariwisata.

  1. The Asosiasi Plancongan Asia Pasifik (PATA) njaluk tumindak penting saka kabeh pemangku kepentingan industri pariwisata lan turis Thailand saka sektor publik lan swasta kanggo ngatasi pengaruh COVID-19 ing rantai pasokan pariwisata lokal.
  2. Antarane Desember 2020 lan Maret 2021, PATA, kanthi kemitraan karo konsultasi Swiss sing kerja bareng perusahaan kanggo ngetrapake praktik bisnis sing tanggung jawab ing kabeh rantai bisnis lan pasokan, lan kanthi dhukungan saka Departemen Luar Negeri Federal Swiss, nganakake riset babagan pengaruh pandemi COVID-19 tumrap pekerja informal ing rantai pasokan pariwisata Thailand.
  3. CEO PATA Dr. Mario Hardy negesake pentinge buruh biasa ing industri pariwisata lan turis Thailand

“Pirang-pirang taun kepungkur, aku ana ing pesawat Thai Airways saka Singapura menyang Bangkok lan ngrembug karo pramugari sing ana bedane antara Singapore Airlines lan Thai International Airways. Aku ora nate lali yen melu pesawat karo menehi eseman sing gedhe: "SQ bisa uga rada luwih apik, nanging kita duwe eseman sing luwih apik."

Ketua WTN Juergen Steinmetz kelingan pengalamane lan ngucapake CEO PATA Dr Mario Hardy kanggo berjuang supaya eseman iki tetep urip. Iki nggawe masarakat Thailand lan Thailand dadi apik tenan ing ngarsane para pengunjung kerajaan.

CEO PATA Dr. Mario Hardy ujar: "Para pekerja informal nyedhiyakake pengalaman lokal sing nggawe pariwisata sing ora bisa dilalekake. Nanging, profesi kasebut bola-bali diabaikan nalika ngrembug babagan rantai nilai pariwisata, sanajan kalebu mayoritas lapangan kerja pariwisata lan nyedhiyakake kesempatan wirausaha kanggo wanita, pemuda, lan wong tuwa. Sektor vital iki ora duwe swara lan ora kalebu diskusi industri, "tambahnya. 

“Aku biasane ketemu karo bakul panganan jalanan kanthi esem. Nanging saiki dheweke katon sedhih, lan aku ora bisa ndeleng rasa seneng maneh saka rai kasebut. COVID-19 nggawe dheweke ing kahanan sing angel. "

Pengaruh COVID-19 ing pariwisata ing saindenging jagad wis dirembug sacara ekstensif sajrone taun kepungkur. Pitakonane dudu pariwisata apa wae sing bakal bertahan, nanging kepiye pasone COVID-19. Ana isih akeh pitakon sing durung dijawab kanthi akeh pihak sing fokus ing maskapai, keramahan, agensi perjalanan, lan operator tur. Mula, musyawarah kasebut ora bisa ngerteni unsur pariwisata sing penting ing endi wae - para turis informal.

Para pekerja ora resmi kalebu para penjual panganan ing dalan, penjual souvenir, driver, pemandu wisata lepas, panyedhiya kegiatan, seniman lan pengrajin kanggo sawetara wong. Dheweke nyedhiyakake pengalaman lokal sing nggawe pariwisata sing ora bisa dilalekake. Nanging, profesi kasebut bola-bali diabaikan nalika ngrembug babagan rantai nilai pariwisata, sanajan kalebu mayoritas lapangan kerja pariwisata lan nyedhiyakake kesempatan wirausaha kanggo wanita, pemuda lan wong tuwa. Sektor vital iki ora duwe swara lan asring ora kalebu diskusi industri.