24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta Warta Breaking Vietnam

Vietnam nyepakaké bali turis manca

Vietnam nyepakaké bali turis manca
Vietnam nyepakaké bali turis manca
ditulis dening Harry Johnson

Turis sing tekan Vietnam kudu dikarantina kanggo pitung dina

Print Friendly, PDF & Email
  • Tahap pertama rencana pembukaan maneh bakal diwiwiti saka wulan April nganti Juli
  • Lalu lintas udara karo Taiwan, Korea Selatan lan Jepang bakal pulih ing wulan Juli
  • Ing wulan September, watesan kanggo para pengunjung saka negara sing duwe kahanan COVID-19 sing apik bakal dibukak

Otoritas Penerbangan Sipil Vietnam nyedhiyakake peta dalan telung tahap kanggo mulihake penerbangan internasional.

Tahap pertama bakal ditindakake wiwit wulan April nganti Juli. Mung bakal ditrapake kanggo warga Vietnam sing ora bisa bali maneh Vietnam amarga wates sing ditutup. Nanging dheweke bakal mbayar tes PCR lan akomodasi ing observatorium dhewe.

Tahap nomer loro diwiwiti wulan Juli. Ing wektu iki, lalu lintas udara karo Taiwan, Korea Selatan lan Jepang bakal pulih.

Tahap kaping telu diwiwiti wulan September. Sajrone periode kasebut, direncanakake mbukak wates kanggo negara-negara ing endi kahanan epidemiologis sing nyenengake kanggo COVID-19, lan vaksin warga aktif ditindakake.

Kajaba iku, mung vaksin sing disetujoni para ahli saka Organisasi Kesehatan Dunia sing kudu digunakake.

Turis sing teka ing Vietnam uga kudu dikarantina sajrone pitung dina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.