Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Napa Timeshares mati

Timeshare biyen dadi lurung-lurung sadurunge industri pariwisata liyane, "jarene Andrew Cooper - CEO Klaim Konsumen Eropa. "Wong lara teka ing hotel sing ora padha karo gambar sing nggilap saka brosur kasebut. Timeshare teka lan nawakake jaminan standar ing klub eksklusif. Regane luwih larang, nanging masarakat seneng mbayar.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sawise tenaga listrik ngasilake dhuwit sing ora bisa dicegah, anjog nuduhake wektu perusahaan sithik mbaka sithik dadi kompleks apartemen sing ora subur. 

2. Spanyol ngetrapake undang-undang kaping sing ketat sing dirancang kanggo nglindhungi konsumen saka penjualan tekanan tinggi.

3. Timeshare yaiku ide sing wektune wis kliwat

Anfi Del Mar

Anfi Beach Club wiwit adol ing taun 1992, disusul karo Puerto Anfi ing taun 1994, Monte Anfi ing taun 1997, lan Gran Anfi ing taun 1998. Anfi Del Mar, kalebu kabeh 4 klub terus ngrusak saben rekor penjualan situs ing industri pamisah wektu sabanjure rong dekade

Pendiri miliarder Norwegia Bjørn Lyng ngedegake Anfi minangka proyek terakhir, amarga wis entuk kekayaan ing industri. Anfi bisa dibantah minangka pangembangan wektu sing paling apik ing saindenging jagad: Pasir diimpor saka Karibia kanggo nggawe pantai putih bubuk, sawijining pulau sing bentuke jantung 200 meter digawe ing teluk sing dihiasi pekarangan lan tanduran endah, marina eksklusif, lan kebon sumunar lepen lan air terjun nyambut tamu sing begja

Kanthi 200 tim sales sing kuat lan jumlah OPC (tout) sing padha nyebar ing sekitar Gran Canaria Anfi minangka dhuwit conveyor. Akeh wong sing dadi sugih banget

Tanggal 5 Januari 1999 ukum kasebut diganti nanging Anfi, kanthi pimpinan Calvin Lucock (lan Direktur Sales / Marketing Neil Cunliffe) ora. 

Spanyol nggawe undang-undang kaping sing ketat sing dirancang kanggo nglindhungi konsumen meksa dhuwur adol. Anfi, uga resort liyane, milih ora nggatekake aturan anyar. Kira-kira, rasa wedi yen bakal entuk bathi bisa ngalahake rasa wedi marang konsekuensi ukum, lan sawetara wektu ora ana akibat.   

Nyatane Calvin, Neil et al bisa uga ora sadhar, nanging srengenge wis wiwit surup nalika dina 'Wild West' Anfi. Nyenengake bisa uga durung rampung, nanging isih entuk wektu utangan.

Ing 2015, kasus pertama nglawan Anfi tekan Pengadilan Tinggi Spanyol. Anfi kalah, terus kalah. Anfi saiki kepeksa mbayar dhuwit ganti rugi kanggo pihak sing duwe kontrak ilegal. 

Anfi duwe luwih saka € 48 yuta kanggo kasus sing nglawan dheweke. Dheweke dituduh kriminal (nanging tanpa asil) ndhelikake aset supaya ora mbayar.  

Klub la Costa 

Roy Peires dibukak Klub La Costa ing taun 1984 nalika dheweke tuku resor pertamane, Las Farolas, ing Costa del Sol. Peires berkembang kanthi cepet ing taun 1980an lan 1990an. Ing taun 2013, dheweke ngarani maneh dadi CLC World Resorts & Hotels. 

Saiki ana 32 resor CLC World, kalebu akomodasi liburan, kapal pesiar mewah lan kapal kanal.

Roy Peires tetep ngontrol langsung pangembangan lan arah CLC. Peires, asale saka Afrika Selatan, umure ngancik 70 taunth ulang tahun taun iki lan ora nuduhake pratandha alon-alon.

CLC World, kaya Anfi, milih ora nggatekake undang-undang anyar. Dheweke uga mbayar rega sing larang. Nganti saiki, sekitar € 20 yuta penghargaan kompensasi wis ditanggepi marang perusahaan kasebut, lan sebilangan gedhe menang saka European Consumer Claims (ECC) kanggo anggota CLC sing salah didol.

CLC World ngilangi staf penjualane ing wulan Oktober 2020, asline "nganti luwih dingerteni". Lagi wae sewulan mengko, dheweke nutup tim adol tanpa wates lan Club la Costa (UK) PLC diangkat dadi administrasi.

Sawetara minggu sawise iku, papat perusahaan Spanyol CLC likuidasi; Sanajan CLC ujar marang para pamilik manawa anggotane ora bakal kena pengaruh, kegiatan kasebut nyebabake keprihatinan ing antarane anggota CLC lan pengamat kanggo masa depan klub. 

Silverpoint

Properti Resor Resmi, Silverpoint adol kaping bareng ing Hollywood Mirage Club, Beverly Hills Heights, Beverly Hills Club, Palm Beach Club lan Club Paradiso kabeh ing pulau Tenerife. 

Properti Resor didegaké ing taun wolulas puluhan taun dening pengusaha Inggris Bob Trotta, sing mbukak operasi karo wong pemasaran Danny Lubert, sadurunge padha budhal nggawe First Property Group ing Dubai

Mark Cushway saiki mlebu Resor Properti, banjur Liburan Silverpoint. 

Cushway njupuk perusahaan kasebut skema "investasi" curiga (diarani ELLP) sing kalebu bathi akomodasi saka klompok hotel. Keuntungan kasebut diwujudake kanggo taun pisanan kanggo para investor nambah kaping pindho. Sawise investasi kaping pindho, perusahaan dadi likuidasi. Investor ilang kabeh.

Silverpoint uga ora nggatekake undang-undang kaping Spanyol. Ana atusan keputusan tumrap wong-wong mau, nanging likuidasi sing ditindakake tegese akeh klien kasus pengadilan sanajan menang ing pengadilan, ora nate nampa bayaran ganti rugi.

Silverpoint saiki bakal nemoni bencana finansial wiwit pengadilan miwiti menehi keputusan. Mungkin skema ELLP minangka dhuwit dhuwit pungkasan, nalika dheweke ngerti manawa perusahaan bakal entuk

Diamond Resorts Eropah 

Resor berlian misuwur kanthi produk berkualitas lan sawetara resor luar biasa ing AS. Ekspansi 1989 ing Eropa nyedhiyakake akomodasi lan penjualan sing padha dikarepake. 

Kanthi meh 50 resor ing Eropa, Diamond minangka salah sawijining timbangan abot industri, sekaligus dadi perusahaan kaping kaping paling gedhe kaping 8 ing saindenging jagad.

Ukuran, kekuwatan lan reputasi Diamond Resorts iki nyedhiyakake para pembeli ing Eropa sawetara keamanan lan kredibilitas paling kuat sing ana gandhengane karo kepemilikan liburan.

Nanging ing wulan November 2017, kabeh staf sales lan concierge dijaluk menyang rapat ing macem-macem lokasi ing saindenging Eropa, kabeh padha. Mung 7 minggu sadurunge Natal, staf ing lokasi Eropa ing Diamond dikongkon ngresiki meja lan siyap-siyap nutup kantor. 

Sales sing ambruk minangka bagean saka masalah, nanging produk pecahan sing cacat bisa nyebabake masalah mbesuk karo klien sing bali. 

Klaim kompensasi sing luwih dhuwur kanggo kontrak ilegal ing resor Spanyol nyebabake nasibe Diamond mlebu Eropa

Diamond Europe isih njaga personel dodolan minimal omah ing resor kanthi perjanjian franchise, nanging ora kaya nomer ing dina-dina halcyon ing taun 1980an lan 1990an.

Gagasan sing wektune wis kliwat

Timeshare seger lan nyenengake, wiwitan anyar sing nyuwek konsep lelungan sing wis mantep, lan ngganggu model lelungan standar.

“Sayange sing wiwitan dadi males. Model kasebut stagnan lan kabeh jagad lelungan ora mung kejiret, nanging uga overtake overhare sing saiki dadi sistem ketinggalan jaman.

“Penjualan anggota anyar wis garing. Anggota wektu sing ana saiki kepengin banget ucul saka komitmen kasebut. Bisnis kaya saiki sejatine ora duwe masa depan.

Print Friendly, PDF & Email