Plancongan Petualangan Breaking News Internasional Breaking Israel News Breaking Tanzania News budaya News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Turis Israel arep ngunjungi Tanzania sawise pandemi Covid-19 sing parah

Pilih basa sampeyan
Turis Israel arep ngunjungi Tanzania sawise pandemi Covid-19 sing parah
agen israeli sing kebangkrutan ing tanzania

Tanzania dadi salah sawijining negara-negara Afrika sing narik kawigaten para turis Israel sing umume seneng tur liar ing taman margasatwa lan Pulo Samodra Hindia Zanzibar.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Udakara 140 turis Israel diarepake bakal ngunjungi Tanzania wulan ngarep sawise pirang-pirang wulan lan larangan lelungan ing Eropa lan pasar sumber wisata liyane sing misuwur ing saindenging jagad.
  2. Pak Shlomo Carmel, eksekutif lan pangadeg Another World Tour Company ing Israel ujar manawa perusahaan kasebut bakal ngatur penerbangan kanggo turis Israel kanggo ngunjungi Tanzania.
  3. Tanzania ora kena epidemi parah nanging keamanan lan keamanan turis wis dijupuk lan diamati miturut Organisasi Kesehatan Dunia (WHO) sawise pamrentah nggawe prosedur operasi standar (SOP).

Laporan saka sirkuit turis lor Tanzania ujar manawa klompok Israel kanthi total 140 turis dijadwalake mlebu ing sisih lor Tanzania wulan ngarep (Mei) sawise 15 agen perjalanan lan fotografer pariwisata saka Tanah Suci Israel nyonto obyek wisata ing wilayah kasebut minggu

Udakara 2,000 turis saka Israel ndharat ing Tanzania saben taun.

Perusahaan Dunia liyane kalebu perusahaan Israel sing misuwur sing adol Afrika luwih saka 15 taun. Tanzania kalebu tujuan Afrika sing perusahaan wis pemasaran kanggo narik para turis saka Tanah Suci Kristen Israel, Eropa, Amerika lan pasar sumber wisata liyane ing saindenging jagad.

Perusahaan kasebut duwe pengalaman ing turisme Afrika pirang-pirang taun liwat pengalaman Pak Shlomo sajrone 30 taun kerja dadi pandhuan wisata ing bawana iki. Spesialisasi wisata safari mewah kanggo lelungan standar ing lapangan iki.

Wis ngatur lan ngoperasikake wisata eksklusif lan mewah menyang pirang-pirang tujuan sing macem-macem lan apik ing saindenging jagad. 

Klompok pertama 15 agen perjalanan saka Israel ngunjungi Wilayah Konservasi Ngorongoro, Serengeti, Manyara lan Taman Nasional Tarangire ing Tanzania Lor nalika lelungan kanggo mbiji kahanan lelungan ing Tanzania lan Afrika Wétan. 

Agen kasebut seneng banget karo obyek wisata lan protokol sing dilebokake kanggo ngemot Covid-19 lan ujar manawa dheweke siap narik luwih akeh turis kanggo ngunjungi wilayah Afrika kasebut.

Sawetara perbaikan wis digawe ing Tanzania kanggo njamin keamanan turis nalika iki nalika dunia kena ancaman Covid-19.

Tanzania dadi salah sawijining negara-negara Afrika sing narik kawigaten para turis Israel sing umume seneng tur liar ing taman margasatwa lan Pulo Samodra Hindia Zanzibar.

Situs sejarah Israel minangka papan suci Kristen ing pesisir Mediterania, Kutha Yerusalem, Nazareth, Betlehem, Segara Galiléa lan banyu sing ngobati lan lendhe Segara Mati. 

Para peziarah Kristen Afrika ngunjungi Israel ing antarane wulan Maret lan April saben taun kanggo menehi hormat marang wong-wong mau, Situs Suci Israel lan Yordania. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Apolinari Tairo - eTN Tanzania